2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنده اين عزيزم؟

من این و فک‌ کنم یه هفته پیش ۳۵ گرفتم ...

ارزون هست ولی عالیه من قبلا یه مارک دیگه میزدم یه بار خریدم امتحان کنم ۵۵ گرفتم ولی اشغال بود .

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
نتیجه سالها تحقیق و دکتر رفتن من و پرسیدن از افرادی مه پوست خوبی داشتن شده شبا قبل از خواب وازلین ب ...

الکیه 

میشه اسم دکتر هایی که گفتن وازلین رد بدونم 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           
من این و فک‌ کنم یه هفته پیش ۳۵ گرفتم ... ارزون هست ولی عالیه من قبلا یه مارک دیگه میزدم یه بار خری ...

أورال استفاده كردي تا حالا ؟

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

در حال حاضر فیس واش olay و اسکراب garnier

قبلا از فیس واش‌های اوریف لیم‌خیلی راضی بودم و اسکراب زردآلوی  aaven

‏"ما میتونیم با هم مخالفت کنیم و همزمان همدیگه رو دوست داشته باشیم، مگر این که مخالفت تو با من، ریشه در سرکوبی که من تجربه میکنم داشته باشه و منکر انسانیت و حق بقای من باشه"‏_جیمز بالدوین
نتیجه سالها تحقیق و دکتر رفتن من و پرسیدن از افرادی مه پوست خوبی داشتن شده شبا قبل از خواب وازلین ب ...

اوه ببخشيدا چه دكتراي در پيتي😂😂وازلين از مشتقات نفت هست و اصلا خوب نيست،شامپو بچه هم كه كلا رد هست،همه ي متخصص هاي پوست خوب ميگن

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

من با اب خالی میشورم

اصلا از صابون استفاده نمیکنم چندین ساله

فقط با شامپو بدن توی حمام گاهی صورتم رو میشورم

از این شامپوهای حاوی دونه های لایه بردار مثل نیوا و گلرنگ

جوشم ندارم اصلا. فقط همیشه از مرطوب کننده استفاده میکنم که باعث میشه پوستم شاداب بمونه

بسته به نوع پوست خودت باید بدونی چی استفاده کنی

ممکنه چیزی که ما میگیم برای پوست شما مناسب نباشه

Dance me to the end of Love...