2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تميز نميكنه كه عمقي  متخصص هاي پوست ميگن خوب نيست

بعد از شستن صورت با هر شوینده و ژلی باید از تونر صورت استفاده کنی که حتما صورتت کاملا تمیز شه 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
بعد از شستن صورت با هر شوینده و ژلی باید از تونر صورت استفاده کنی که حتما صورتت کاملا تمیز شه 

اره ولي خوب يه ژل خوب كه تميز كنه با يه اسكراب كه لايه برداري كنه خيلي خوبه 

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
نبايد كه چيزي بشه ،وقتي عمقي تميز ميشه پوست شفاف و شاذلي و بدون چروك ميمونه و هرازگاهس هم بايد رفت پ ...

نتیجه سالها تحقیق و دکتر رفتن من و پرسیدن از افرادی مه پوست خوبی داشتن شده

شبا قبل از خواب وازلین بزن صورتت 

برای شستشو هم فقط شامپو بچه های ایرانی 

صابون ذغال خودتونم میتونید درست کنید مواد لازم زغال فعال روغن زیتون روغن نارگیل روغن شحم گاو وسود هیدروکسید سدیم فقد باید ۴۰ روز بزاری سودش بپره بعد با کاغذ تورنسل پ هاش اندازه بزنید ۷تا۸ بود عالیه بعد با خیال راحت استفاده کنید