2777
2789
عنوان

ب نظرتون لکه بینی تو هفته پنجم بارداری طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 39 پست
تا حد امکان استراحت کن و اگه قطع نمیشه برو حتما شیاف بده

امروز یکمی راه رفتم اینطوری شد بعدش ک دراز کشیدم خوب شدم... کاش ادامه پیدا نکنه

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...
من دیروز دکتر بودم یعنی بازم برم؟

من بودم میرفتم

نزدیکی و پیاده روی و پله هم فعلا انجام نده

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم.هفته.پنج لک دیدم چون تعطیلات بود مطب ها باز نبودن رفتم بیمارستان ازمایش و سونو دادم گفتن احتمالا سقط کردی برو خونه گفتم خب شاید سقط نشده حداقل شیافی چیزی گفت نه لازم نیست اومدم بیرون با چه حالی یه ماما پیدا کردم رفتم پیشش گفت مشکلی نداری شیاف و امپول داد گفت برو هشت هفته بیا.که رفتم و خدا رو شکر قلبش میزد تا ده یازده هفته هم ادامه داشت لکه بینیم.شما هم حتما برو دکتر

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
https://www.ninisite.com/article/10808/علائم-خطرناک-در-ماههای-اول-بارداری-چیست در جواب دوستمون که ...

مرسی عزیزم لطف کردی چه مطلب مفید و آرامش بخشی   

شماره مطبو دارم فقط

زنگ بزن ب منشی بگو بپرسه  ، من عمه ام خونریزی میکرد شیاف دادن بچه هم موند ولی براخودم اینجوری سقط شد نمیخوام بترسونمتااسترس هم نگیر استراحت کن دیدی زیاد شد برو

عشق نی نی      

ولی شیاف رو برو بهت بده حتما لازمه

که داشته باشی اگه دوباره لک دیدی استفاده کنی

راه هم نرو فعلا تا حد امکان استراحت کن 

باید با دکترت مشورت کنی

باید استراحت مطلق باشی من فقط واسه دستشویی از جام بلند میشدم

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
https://www.ninisite.com/article/10808/علائم-خطرناک-در-ماههای-اول-بارداری-چیست در جواب دوستمون که ...

وقتی لکه بینی یا خونریزی پیش میاد باید پیگیر بشی حتی اگر کم باشه چون مطمئنا دلیل داره که یا جفت پایینه یا هماتوم تشکیل شده و هردو سریعتر درمان بشه بهتره

منم.هفته.پنج لک دیدم چون تعطیلات بود مطب ها باز نبودن رفتم بیمارستان ازمایش و سونو دادم گفتن احتمالا ...

سقط ک همراه خونریزیه...

بدون درد نیس ... من قبلا سقط داشتم همه اجداد آدم میان جلوی چشمش

وقتی لکه بینی یا خونریزی پیش میاد باید پیگیر بشی حتی اگر کم باشه چون مطمئنا دلیل داره که یا جفت پایی ...

شایدم لک لانه گزینی باشه 

هنوز مادر نشدم، اما می دانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده. دلم لک زده برای کودکی که جای خالیش تنها دغدغه زندگیم شده... این روزها تنها خدا می داند و می بیند که مادرانگی هایم را چگونه در تنهایی و خلوتم بروز می دهم. با کودک نداشته ام راه می روم و حرف می زنم و مدام زیر لب می گویم کی از پیش خدا می آیی؟؟؟ملاقاتت با خدا تمام نشد؟؟نمی دانی اینجا برای داشتنت هزار راه نرفته را می روم تا تو را به دست بیاورم...می دانی فرزندم تا پای جان برای داشتن رفته ام....تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تو را در آغوش بگیرم .....بیا که دیگر تاب نگاه سنگین جماعت را ندارم ... امسال هم گذشت و نیامدی و مادر نشدم اما هیچ کس نمی داند که حس مادرانگی ام از تمنای وجودم لبریز شده ... هیچ کس نمی داند درونم داغ نداشتنت مثل کوه آتشفشان در حال انفجار است.... فرزندم اینجا برای داشتنت دست بهر کاری زده ام ... هزار درد را متحمل شده ام .... انصاف نیست کسی را که برایت این همه بی تابی می کند را بیشتر از این چشم انتظار بگذاری .... من خودم را همین حالا هم مادر می دانم بخاطر حسی که برای داشتنت از وجودم لبریز شده بخاطر تمام سختی هایی که برای داشتنت از یک مادر واقعی بیشتر کشیدم.... بی منت....  اما هیچ کس مرا مادر خطاب نمی کند .... می دانی تا تورا نداشته باشم هیچ کس مرا مادر به حساب نمی آورد .... عزیزترین آرزویم ؛ بیا و رویای های مرا سروسامان بده... (خدا جون هیچوقت چیزی رو زوری ازت نمی خوام.... اگه مصلحتم نیست فقط به دلم آرامش بده ....  من یک مامان صبور می شم  ) و من بالاخره مامان شدم خدارو شکر 😍🥰😘🥳
شایدم لک لانه گزینی باشه 

خب عزیز دلم شایدم نباشه😐 چه اشکالی داره احتیاط کنی و برای خودت دردسر درست نکنی؟

آره در حد خیلی کمه یعنی اگه دقت نمیکردم شاید متوجهش نمیشدم

خب این طبیعیه عزیزم واسه سونو که رفتم دکتر بهم گفت قهوه ای اونم خیلی کم طبیعیه اگه مثلا قرمز یا صورتی قطره قطره و زیاد بود باید نگران میشدی

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕