2777
2789
عنوان

ب نظرتون لکه بینی تو هفته پنجم بارداری طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 39 پست
سقط ک همراه خونریزیه... بدون درد نیس ... من قبلا سقط داشتم همه اجداد آدم میان جلوی چشمش

دکتره هیچی حالیش نبود خب اونجوری گفت خدا میدونه با چه حالی رفتم پیش ماما .بعد 18ماه انتظار خدا بهم داده این هدیه رو

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این طبیعیه عزیزم واسه سونو که رفتم دکتر بهم گفت قهوه ای اونم خیلی کم طبیعیه اگه مثلا قرمز یا صورت ...

آهان... حالا بازم عصر تماس میگیرم با مطب دکترم ببینم چی میگه...

حداقلش اینه ک خیالم راحت میشه 

ممنون از دلگرمی ک بهم دادی عزیزدلم  

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...
دکتره هیچی حالیش نبود خب اونجوری گفت خدا میدونه با چه حالی رفتم پیش ماما .بعد 18ماه انتظار خدا بهم د ...

من ک اگه واست بگو چقدر سختی کشیدم نزدیک ب سه ساله اقدامم و ی سقط داشتم خیلی مشکلات واسم پیش اومد

این سری انشااله ک همه چی خوب پیش بره

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...
آهان... حالا بازم عصر تماس میگیرم با مطب دکترم ببینم چی میگه... حداقلش اینه ک خیالم راحت میشه  ...

خواهش میکنم عزیزم.آره حتما زنگ بزنه خیالت راحت راحت بشه ان شاءالله چیزی نیست❤

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
اگه بهم بگه شیاف بذار بدون نسخه هم میده داروخونه؟

آره شیاف پروژسترون خارجی آزاده قیمتش

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
اگه بهم بگه شیاف بذار بدون نسخه هم میده داروخونه؟

اینجا که داروخانه ها میدن کلی دکتر نسخه میده

خدایا به همه اونا که آرزوی مادر شدن دارن  یه نی نی ناز بده دخمل منم برام حفظ کن😍😍