2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرما البته من جوجه خیاطم

سلام.برای بدست اوردن خط سینه باید خط کمر و خط گردن رو نصف کرد یا کمر باخط سرشانه

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
سوالت چیه عزیزم ؟ البته من خیاط حرفه ای نیستما 😁😁

بدست اوردن خط سینه خط کمر رو با خط گردن باید نصف کرد؟؟یاباخط سرشانه

سلام.برای بدست اوردن خط سینه باید خط کمر و خط گردن رو نصف کرد یا کمر باخط سرشانه

اندازه گودی گردن تا سینه ببین چنده همون قدو از گردن بیا پایین

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا 
اندازه گودی گردن تا سینه ببین چنده همون قدو از گردن بیا پایین

گودی کردن تا نوک سینه که اریب اندازه میزنیم؟؟؟

واسه سینه ک دورشو اندازه میزنیم ما روی پارچه ی دولا الگومیکشیم.ولی اگه ارتفاع سینه رو میگی از سرشانه ۱۸تا۲۵سانت میایم پایین ازونجا اندازه سینه میشه

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
واسه سینه ک دورشو اندازه میزنیم ما روی پارچه ی دولا الگومیکشیم.ولی اگه ارتفاع سینه رو میگی از سرشانه ...

یک دهم دورسینه +۱۰رو از سرشانه میایم پایین میشه خط سینه ک اون عدد بین۱۸تا۲۵درمیاد

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
گودی کردن تا نوک سینه که اریب اندازه میزنیم؟؟؟

اره

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا 

سلام عزیزم,  خوبی 

میتونم بپرسم کارت با همسرت به کجا کشید 

آشتی کردی یا نه

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
سلام عزیزم,  خوبی  میتونم بپرسم کارت با همسرت به کجا کشید  آشتی کردی یا نه

نه هنوز اون سکوت اختیارکرد منم سکوت

همون مشاوری که بچه ها توتاپیک پیشنهاد دادن داره راهنماییم میکنه که چکارکنم 

میتونم خصوصی پیام بهتون بدم؟؟