2777
2789
میتونم خصوصی پیام بهتون بدم؟؟

بله فقط من تا حالا خصوصی نرفتم بلد نیستم 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دیروز خصوصی یادگرفتم اولین بار

اگه اجازه بدین,  یا امشب یا فردا بهتون پیام میدم 

الان کاری برام پیش اومده 😊😊🌺🌺

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
اگه اجازه بدین,  یا امشب یا فردا بهتون پیام میدم  الان کاری برام پیش اومده 😊😊🌺🌺

باشه عزیزم.ممنون

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت

سلام عزیز 

خیلیییی وقته ازت خبری نیست 

در چه حالی ؟؟؟

زندگیت الان خوبه انشالله ؟؟

سلام عزیز  خیلیییی وقته ازت خبری نیست  در چه حالی ؟؟؟ زندگیت الان خوبه انشالله ؟؟

سلام عزیزم .بگم  درچه حالم داغون گرفتار نه راه پس نه را پیش.نه خوب نیستیم.نه که ازون موقع تاالان ولی تقریبا هر ماه هرماه جنجال به پا میکنه 

سلام عزیزم .بگم  درچه حالم داغون گرفتار نه راه پس نه را پیش.نه خوب نیستیم.نه که ازون موقع تاالا ...

عزیزم 😔😔

بخدا هر چند وقت یبار یادت می افتادم 

متاسفانه وقتی پای بچه وسط هست آدم نمیتونه کار زیادی بکنه 

کاش راضی میشد با هم میرفتید مشاوره 

عزیزم 😔😔 بخدا هر چند وقت یبار یادت می افتادم  متاسفانه وقتی پای بچه وسط هست آدم نمیتونه کار ...

تموم برادر خواهرا ش میگنش تقصیرخودته اخلاقت تنده عصبی هستی.میگه نه خانم فقط باعثشه.بعد میگنش خب چیکارمیکنه که باعثشه میگه درکم نمیکنه اونام بهش میگن والا اینه که باهات ساخت