2777
2789
عنوان

من آدم بدی هستم؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 17 پست
اون حرفی نمیزنه....من دارم می بینم چقدر نسبت به بقیه بهتره....خدایی صبرو حوصله این اصلا عجیببههههه . ...

چرا نمیادخواستگاری بنظرمن ک مناسب نیس ۶سال دیگ ۴۰سالشه توتازه۲۷

بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه  )
فقط چون سنش زیاده پخته عمل میکنه بنظرت جذاب میاد ولی بعدش میفهمی آش دهن سوزی نیس و دلت یه جوونتر میخ ...

من خودم آدمی هستم که دقیقا همینطوری فکر می کنم....آدمای مختلفی هم دیدم....پختگی ۳۰ به بالا ها هم می شناسم ...اولین بار که دیدمش گفتم چقدر خنگه!...بعد دیدم نه واقعا از دوست داشتن....با دختری هم نبوده هم که بگم تجربه دار...من پسر ندیده نیستم...ولی این رفتاراش برام عجیبه و اون سادگی و دلی بودن کاراش واقعا به دلم می شینه

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من گذرا هست عشق واقعی نیست عاشق واقعی سر حل مسئله ای نمیره در کنار عشقش میمونه البته اگه کسی ...

عزیزم کلا برعکس متوجه شدی😊

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟