2777
2789

من الان پنج ماهه باردارم ولی واقعا سنگینم.بیشتر از اینکه غذای خودمونو درست کنم و ظرفاشو بشورم توان ندارم واقعا.حالا عموی شوهرم زنگ زده فردا میایم خونتون شوهرمم تعارف شام زده قبول کردن.بعد عمه و مامانشو خواهرشم دعوت کرده میگه اونا نباشن زشته چون همیشه اونا دعوت میکنن همه هستن.منم با لحن تند گفتم پس کارگر بگیر کارای پذیرایی و ظرف شستنو بکنه غذا هم از بیرون بگیر قبول کرد ولی دوست دارم یه دعوای درست حسابی از بی ملاحظگیش بکنم.اه اه اه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه از این حرصم میگیره به خاطر یه عده بی ملاحظه الان بتید نزدیک ۱ میلیون خرج کارگرو غذا بدم.خب این پولو واسه خودم خرج میکردم

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

تازه دوتا بچه شیطون دارن خونه و زندگیمو زیر و رو میکنن فرداش باید کلی جمع کنم

استارتر منم دلم دعوا میخواد میای دعوا کنیم؟

به خدا خیلی حرصیم.من یکی حامله س روم نمیشه حتی سرزده برم خونش چه برسه شام و ناهار با بچه شیطون

به خدا خیلی حرصیم.من یکی حامله س روم نمیشه حتی سرزده برم خونش چه برسه شام و ناهار با بچه شیطون

بخدا حق داری اما با آرامش به شوهرت بگو ضمنا مگه قرار نیست تو دست به کارا نزنی؟خب وقتی اومدن یه چایی واسه خودتم نریز پولش هم مهم نیست بابااااا پول میاد و میره یک میلیون خرج میکنی شخصیت میخری چون خونوادش میفهمن که سلامتی تو مهمتره 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
بخدا حق داری اما با آرامش به شوهرت بگو ضمنا مگه قرار نیست تو دست به کارا نزنی؟خب وقتی اومدن یه چایی ...

حالا جلوشون انقدر آه و ناله کنم خودشون خجالت بکشن.بدبختی اینجاست وقنی میان تا ۲ نصفه شب میشینن بلند نمیشن

حالا جلوشون انقدر آه و ناله کنم خودشون خجالت بکشن.بدبختی اینجاست وقنی میان تا ۲ نصفه شب میشینن بلند ...

شما مثه این سریالا بگو وای دلم وای کمرم باید برم رو تخت دراز بکشم بعد هر نیمساعت یه بار بیا دو دقیقه بشین و برو اصلا خودتو به مریضی بزن بگو به شوهرت ببرم دکتر نه نه این دیگه خیلی ضایع است🥴

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
شما مثه این سریالا بگو وای دلم وای کمرم باید برم رو تخت دراز بکشم بعد هر نیمساعت یه بار بیا دو دقیقه ...

خخخخخخ

خیلی بشینن همین کارو میکنم میگم پاشو بریم دکتر

خخخخخخ خیلی بشینن همین کارو میکنم میگم پاشو بریم دکتر

سزای شوهران بی ملاحظه همین است و بس😁 بخدا شوهرمن از همممه بی ملاحظه تره اصلا نمیدونه ملاحظه درسته یا ملاهزه