سلام خانما من دوتا آمپول hmgزدم امروز 14پریودم رفتم سونو دوتا فولیکول 20دارم یدونه آمپول واسه آزاد سازی داده قرص دوفاستونم روزی یدونه کسی با این شرایط بوده حامله بشه خیلییی نگرانم توروخدا اگه کاری لازمه تو این مدت انجام بدم کسی تجربه داره بگه ممنونم خدا حاجت دل همتونو بده
توروخدا واسه نی نی دار شدم دعا کنین دیگه خسته شدم از انتظار از دکتر اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استرس نداشته باش به خدا توکل کن ...من همیشه فولیهام ۴و ۵ هستش واسه منم دعا کن نتیجه بگیرم
تخم هویج فرنگی و بادکش گرم رحم
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
من الان سه ماهه ک دارم این قرصا و آمپولا رو استفاده میکنم ماه اول کلومفین خوردم و سه تا فولیکول22و23و24داشتم ک امپول اچ سی جی زدم تا ازاد شه ولی متاسفانه ازاد نشدو ب کیست تبدیل شد بعد اون خود ب خود تنبلی گرفتم در صورتی ک تا ماه قبلش هیچ مشکلی نداشتم😔ماه دوم لتروزول خوردم و نتبجه ای نگرفتم ماه بعد کلومفین خوردم و دوتا فولیکول 21داشتم بازم ازاد نشد😔😔الانم واسه این ماه همون کلومفین داد البته با تعداد بیشتر و امپول اچ ام جی هم اضافه کرد ک شیش تا امپول بود از روز هفت پری یه روز درمیون تا یازده پری باید میزدم قبل زدن امپول یه کم لک داشتم بعدش ک امپولو زدم بدتر شد الان سه چهار روزه ک لک بینیم خیلی زیاد شده انگار خون مرده است دکترمم دوشنبه هستش ک برم پیشش هیچ کدوم از این مشکل من سر در نمیاربد؟نمیدونید من چرا چها روزه دارم لک میبینم ک شدتشم رفته رفته بیشتر میشه ولی رنگش غیر عادی
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
ی تیکه کوچولو سیب زمینی برمیداشتم چندتاچوب کبریت میزدم توش و میچیدم رو شکمم(تعداد باید فرد باشه)
دوتا رو تخمدانا یکی هم رو رحم.کبریتارو روشن میکرد و لیوان رو میذاشت(من از شیشه کوچیک استفاده کردم ک تهش گشاد بود و سرش تنگ)
ازمایش همسرمم عالی بود والا اگه لانه گزینی هم باشه فکر کنم جنین نمونه چون امپول اچ ام جی زدم تازه قرص کلومفین هم خوردم اینا خودش اگه باردار باشی باعث سقط میشه😔😔
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
عزیزم من الان تو پستات دیدم که تو هنوز عکس رنگی نرفتی من اخه عکس رنگیم رفتم هیچ مشکلی نداشتم شاید لو ...
اخه دکتر قبلیم میگفت چون یه بار باردار شدی یعنی لوله هات باز بوده و احتیاجی ب عکس نیست واسه همین ننداختم ولی این دکترم گفته اگه این ماه هم نتیجه نگرفتیم باید عکس رنگی بگیری و بعدش ای یو ای😔منم عکس و میگیرم ولی اگه بگه مشکلی نداشتی دیگه سراغ ای یو ای نمیرم