2777
2789
عنوان

توی خیابون روی زمین یه تیکه طلا به قیمت ۲ میلیون تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 72 پست

اگهي ميزنم و اون اطرافم به همه ميگم اگه كسي اومدشماره منوبدين بهش اگه پيدانشد كه ديگه خدايا شكرت😂😂😂🌈

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی برش میدارم میرم یه آگهی تو مغازه های اون محله میزنم که اگه طلا گم کردین زنگ بزنین نشونه بدین!بفروشم پولشو بردارم میدونم به جاش ۴ میلیون باید پول دوادکتر بدم!!!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

وقتی درخت میوه همساده میاد تو حیاطمون میوه ش حلاله چیزیم که سر راهمونه حلاله

قال ورپریده (علیه السلام)

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

آگهی میزنم صاحبش پیدا بشه

نه عزیز آگهی زدن تو این دور و زمونه خودش خطره! حالا بیا ثابت کن چی پیدا کردی؛چجوری پیدا کردی. یارو بیاد بگه مال منه بعد بامبول کنه پس پلاکش کو!؟ شماره تماستم که زیر برگه اس خر بیار باقالی بار کن

خدایی اونایی که زدن بی اعتنا رد میشیم فازشون چیه

حوصله ی دردسر ندارم ، حالا بگرد دنبال صاحابش حالا هی ناراحت که یعنی صاحابش الان در چه حاله، مگه بیکارم دغدغه ی ذهنی درست کنم واسه خودم .

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir

من یه طلا یه بار پیدا کردم برداشم .2 سال دستم بهش بند بود .از هر کی پرسیدم گفت نباید بفروشی و بدی نیازمند چون یه موقع خود اون طرف بهش احتیاج داره .باید بگردی صاحبشو پیدا کنی .اخر هم پیدا نشد بعد از دو سال دادم برای مسجد محل به نیتش کولر خریدند. 

ولی بیچاره شدم .همش میترسیوم بمیرم و این پیشم مونده باشه