2777
2789
عنوان

میخوام مبل بگیرم.+عکس

455 بازدید | 27 پست

سلام.میخوام مبل بگیرم.نمیدونم تو بازار الان چی مده.

راحتی نمیخوام.اما مبل خیلی سنگین نمیحوام.هم جوون پسند باشه.هم راحتی نباشه.چون میخوام تغییر دکور بدم مبلمان قبلیم راحتی بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب ما چه کمکی ازمون برمیاد؟🤔

برید بازار مبل انتخاب کنید به سلامتی😊

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
من این مدلو گرفتم برا جهزیم

همین رنگ؟

قشنگه مبارکه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
خوب ما چه کمکی ازمون برمیاد؟🤔 برید بازار مبل انتخاب کنید به سلامتی😊

رفتم .سر در گم شدم.هم جدید دارن هم قدیمی .هر کدومو هم نگاه میکنی.میگن این جدیده و فلانه و ،ادمو بدتر سردرگم میکنن.درست راهنمایی نمیکنن.

اگه مدلی دارید عکسی چیزی.برام بفرستید.ممنون

منم میخوام عوض کنم از یه طرف بودجم کمه از طرفی فوم موبلای خودم بهترین جنسه واسه همین تصمیم گرفتم فقط رویشو عوض کنم میخوام دکور خونرو طوسی طلایی کنم

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
سلامت باشی  بله کالباسی اصلش اینه

رنگش ملیحه🤗