2777
2789
عنوان

دیه تصادف و شگستگی کسی میدونه

1375 بازدید | 17 پست

سلام

همسر من 4ماهه تصادف کرده..پاش از زانو ب پایین شکسته و جراحی کرده پلاتین داره..هنوزم با کمک عصا سرپاس

اون یکی پاش هم کبود شده بود الان رفع شده

دیه چقد میگیره کسی اطلاعی داره

ممنون

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉
میزان دیه و ارش اون رو پزشکی قانونی تعیین میکنه .نامه پزشکی قانونی باشه میشه تعیین کرد

هنوز ک خبری نیس چن ماهه...امروز زنگ زدن ک فردا بیا سرصحنه تصادف

میترسم ب بدبخت آخرسر هیچی ندن😢

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز ک خبری نیس چن ماهه...امروز زنگ زدن ک فردا بیا سرصحنه تصادف میترسم ب بدبخت آخرسر هیچی ندن😢

نگران نباش..حتما میدن...مراحل اداریش یکمی زیاد طول میکشه ولی کامل میدن....واسه دختر خاله من که دقیقا زانوش شکسته بود چهل تومن سال پیش دادن ...البته اونم چندین ماه طول کشید ها....

نگران نباش..حتما میدن...مراحل اداریش یکمی زیاد طول میکشه ولی کامل میدن....واسه دختر خاله من که دقیقا ...

زانوش  روجراحی کرده بودن..

نمیدونم توکل بخدا

بازم ممنون ک گفتی

خیلی میشه شاید حدودا100میلیون  یکی از فامیلا ما زد به یکی انگشت کوچیکه دستش از کار افتاد دوسال ...

الان 4ماهه خونه نشینه با ی بچه کوچیک نمیدونم چی کنیم

خودش هم خیلی ناراحته ک از کار افتاده ..

توکل بخدا نمیدونم چی بشه

کاش حداقل یچیزی ک بیارزه ب این همه اذیت و مصیبت

زیاد میشه 

دو تا کبودی با یه جراحت سطحی 3 میلیون شد 

حالا اینکه دیگه جای خود داره

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

خیلی میشه شاید حدودا100میلیون  یکی از فامیلا ما زد به یکی انگشت کوچیکه دستش از کار افتاد دوسال ...

دیه قطع هر انگشت یک دهم دیه کامله از کار افتادنش دوسوم اون یک دهم اون طرف فقط انگشتش نبود چندجادیکه هم بوده

همون اول رفتین پزشک قانونی؟سرچ کن توی نت دیه شکستگی پا رو برات میزنه.کبودیم بستگی داره چقدر کبود شده ...

آره ..بستری ک بوده بیمارستان پیگیری کردیم اومدن بیمارستان دیدنش