2777
2789
عنوان

بهترین آموزشگاه زبان انگلیسی در اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 30401 بازدید | 24 پست
اموزشگاه پارت اصفهان  حکیم نظامی هستش  من میرم عالیه

واثعا حرف نداره منم همونجا میرم

اینم ادرس سایتشون بچه ها میتونید شمارتون و بذارید داخل سایت و تعیین سطح رایگان بشید : 

https://isfahanlanguagecenter.ir/

زبان سرای اصفهان خیلی خوبه. من خودم قبل از ازدواجم میرفتم عالی بود واقعا از همه نظر راضی بودم. بعدش ...

عزیزم شما راضی بودید 

چون من میخام برم زیان سرا و بین اینجا و گویش نمیدونم کدوم انتخاب کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا آیلتس و مکالمه فشرده موسسه گاما خوبه اگر وقت آزاد دارید سفیر اروم پیش میره و ارزونه.

موسسات دیگه مثل گویش و دانش پژوهان هم اگر بهتون نزدیک باشه برا کلاسای ترمیک خوبه ولی برا کوتاه مدت همون گاما رو پیشنهاد میکنم

برای مهاجرت دنبال آیلتس بودم و یه سری موسسات رو زنگ زدم و سال پرسیدم. و در آخر موسسه گاما ثبت‌نام کردم

تا الان که سطح ایلتس 5 هستم خوب بوده اساتید خوبی داشتن، جالب اینجا بود بر خلاف نظر ما یعنی منو همکلاسی هام که می‌خواستیم استاد سطح بعدمون هم همون باشه موسسه موافقت نکرد و تغییر داد استاد رو خب این موضوع اول برای من یکی خوشایند نبود چون برای مهاجرت دارم هزینه میکنم.در آخر اینکه بعد از گذشت چند جلسه متوجه شدم که تغییر استاد هر سطح چقد میتونه توی روند یادگیری زبان تاثیر مثبت بذاره. تا الان که همه چی خوب پیش رفته خداروشکر

عزیزم برو اموزشگاه گاما خیالت راحت چون من نه تنها خودم هرکی هم میشناختم فرستادم این آموزشگاه همه راضی بودن میدونی چون وقتتو هدر نمیده تو مدت زمان کم نتیجه تو میگیری، هی نمیخواد بری کلاس زبان طولانی مدت و زده بشی

استادهاشون هم واقعا عالی ان 

بعد فقط هم انگلیسی نبوده دختر خاله م هم آلمانی شو رفته یک سال هم هست مهاجرت کرده آلمان

عزیزم شما راضی بودید چون من میخام برم زیان سرا و بین اینجا و گویش نمیدونم کدوم انتخاب کنم

بله عزیزم من خیلی راضی بودم.

اگه بخوام دوباره انتخاب کنم میرم زبانسرا از همه نظر از بقیه جاها بهتره.