2777
2789

سلام 

بچه ها این عکس مبلمانمه البته عکس نتی ولی دقیقا رنگ چوبش همینه فقط روکشش یکم تیره تر

حالا میخام کلا روکشو و رنگ جوبشو عوض کنم به نظر شما چه رنگی با چه پارچه ای بهتر میشه

خودم نظرم اینه چوبشو سفید کنم با روکش زیتونی خوب میسه؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بجای اینهمه خرج برو مبلتو تو دیوار بفروش یه نو بخر. رویه کوبی خیلی ترو تمیز در نمیاد

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

میدونی هزینش چقدر میشه؟هشت تومن هست تغییر رنگ چوب و تغییر پارچه،

به نظرم اصلا نمی ارزه ادم اینکار رو بکنه

من چندین جا پرسیدم همین قیمت رو بهم دادن،با هشت تومن میتونم یه دست مبل شیک جدید بگیرم

بنظرم بجای اینهمه خرج برو مبلتو تو دیوار بفروش یه نو بخر. رویه کوبی خیلی ترو تمیز در نمیاد

نه الان نمیتونم اون مبلی که میخام بخرم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛
میدونی هزینش چقدر میشه؟هشت تومن هست تغییر رنگ چوب و تغییر پارچه، به نظرم اصلا نمی ارزه ادم اینکار ر ...

به ما گفتن حدود ۵ میشه

نوشو بخری بیشتر به دلت میچسبه ها. اگه پولتم کافی نیس جم کن تا عید نوشو بخر.😍 

الکی هزینه نکن تازه اگه مثل منم حساس باشی تمیز درنیارن کلا میخای خودتو بکشی😁

تظاهر میکنم به زندگی کردن
بايد ببيني به وسايلت چي مياد  مثلا رنگ پرده هات چيه؟ روكش زيتوني مياد به فرش و پرده هات؟

پرده هنوز نخریدم فرشم همینطور اگه رنگ مبلمانم مشخص بشه اونا را هم مطابق اونا میگیرم

خوندی چی نوشتم؟شما چقدر قیمت گرفتی؟من ملایر و تهران و اهواز و شیراز قیمت کردم گفتن روکش بدون پارچه ۴/۵،یعنی پارچه رو خودم بگیرم،چوب هم بین ۲/۵ تا ۴ تومن،رنگ روشن گرونتره،تیره ارزونتر

خب صبور باش هر وقت پولش دستت اومد بخر. مامانم رویه کوبی کرد پشیمونه. خیلیارو دیدم ناراضی بودن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

[QUOTE=100500417]پرده هنوز نخریدم فرشم همینطور اگه رنگ مبلمانم مشخص بشه اونا را هم مطابق اونا میگیرم[/QUOTE]

عزيزم زيتوني يكم تيره هست بنظرم براي مبل سفيد

مبل شماهم طرح استيل هست،يكم رنگ پارچه رو روشنتر كن

يا اينكه بجاي سفيد رنگ بژ بزن

يا طلايي كهنه كاري بزن

خوندی چی نوشتم؟شما چقدر قیمت گرفتی؟من ملایر و تهران و اهواز و شیراز قیمت کردم گفتن روکش بدون پارچه ۴ ...

بله

به ما گفتن ۵ میشه اگه بیشتر بشه که نمیتونیم

اخه مبل استیل خشگل الان نزدیک ۱۵ یا ۲۰ که برام الان گرونه