2777
2789
عنوان

مبلمان میخام روکش تغییر بدم میاین نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 49 پست
راحتیه اینکه

اره ولی رنگ پارچش خشگله

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هییییچ عنوان سفید نکن چون برای بار دوم که رنگش میکنن اصصصلا خوب در نمیاد من چند سال پیش این اشتبا ...

من دوستم مبلاش قهوع ای بود رنگ سفید کرد خیلی هم تمیز قشنگ سدع.شاید جایی که شما بردی کارش تمیز نبوده

😊😊خدا یکی🌹محبت یکی🌹یار یکی😊😊
من دوستم مبلاش قهوع ای بود رنگ سفید کرد خیلی هم تمیز قشنگ سدع.شاید جایی که شما بردی کارش تمیز نبوده

رنگش خوب شده بود؟ کدر که نبود؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛
مشکل اینجاست که ما داریم میریم خونه جدید مبلام خیلی داغونه اگه تعمیر نکنم خیلی تو ذوق میزنه

بدی شستو شو، یا اینکه یه رنگ رو دسته هاش بکشه چی؟ خوب نمیشه؟

اگر نه که خب بده رویه کوبی.درک میکنم، خونه جدید مهمون میاد آدم دوس داره چیزاش نو باشه، خودمم رفتم دوتا قالی ۱۲ متری خریدم با پرده های شیک.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
بدی شستو شو، یا اینکه یه رنگ رو دسته هاش بکشه چی؟ خوب نمیشه؟ اگر نه که خب بده رویه کوبی.درک میکنم، ...

داغونه داغونه

حتی ابراشم داره خرد میشه

ممنون که درکم میکنی