2777
2789
عنوان

یعنی بازم دارم پریود میشم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعا باش خدا صلاحتونو بهتر میدونه انشالله اگه صلاحتون هست یه نی نی سالم و صالح بزودی بهتون بده منم ۵سال تلاش کردم نشد که نشد از شوهرم که جدا شدم فهمیدم خواست خدا بوده ۲ساله ازدواج مجدد کردم والان بدون هیچ دارویی هفته۲۲ هستم ایشالله هرچی صلاحتونه پیش بیاد عزیزم💖

بپرس عزیزم

من 2 روز به موعدم مونده.دیگه طاقت نداشتم بیبی زدم که خب منفی بود.از این طرف سرسینه هام کمی درد میکنه.این درد از علائم بارداریه؟ضمن اینکه نسبت به قبل که چندروز مونده به پریود عصبی میشدم این سری خیلی کمتره،ربطی داره؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
مطمعا باش خدا صلاحتونو بهتر میدونه انشالله اگه صلاحتون هست یه نی نی سالم و صالح بزودی بهتون بده منم ...

مشکل از شوهرتون بوده

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
من 2 روز به موعدم مونده.دیگه طاقت نداشتم بیبی زدم که خب نفی بود.از این طرف سرسینه هام کمی درد میکنه. ...

من هر ماه سینه درد و داشتم پری میشدم این ماه نداشتم باز پری شدم

اصلا به علاعم فک نکن 

من کلی علاعم داشتم هیچی به هیچی برلت مهم نباشه اصلا

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
من 2 روز به موعدم مونده.دیگه طاقت نداشتم بیبی زدم که خب نفی بود.از این طرف سرسینه هام کمی درد میکنه. ...

ببخشید که سوال میکنم به خاطر بچه جدا شدین؟

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا