این لکه ها چی میگن از روز نهم آی یو آی دارم 🥺🥺خدایا خسته شدم از این نشدنا ۷ساله منتظرم برای منم یه معجزه کنی منم مادر بشم بتونم خبر بارداریمو به شوهرم بدم اونم خستست چرا اگه مارو می بینی بهمون آرامش نمیدی ما هم آدمیم خب دیگه طاقت ندارم هر چی میریم جلو هیچی به هیچی یبارم حامله شدیم خورد تو ذوقمون خارج رحم شد بخاطرش دوبار لولمو عمل کردم مگه نمیگی از تو حرکت از من برکت خدایا این آی یو آیم مثبت بشه نزار ناامید بشم این چندمین باره خودت می دونی چی کشیدم التماست می کنم ایندفعه دیگه واقعا خوشحالمون کن 🙏🏻🙏🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مطمعا باش خدا صلاحتونو بهتر میدونه انشالله اگه صلاحتون هست یه نی نی سالم و صالح بزودی بهتون بده منم ۵سال تلاش کردم نشد که نشد از شوهرم که جدا شدم فهمیدم خواست خدا بوده ۲ساله ازدواج مجدد کردم والان بدون هیچ دارویی هفته۲۲ هستم ایشالله هرچی صلاحتونه پیش بیاد عزیزم💖
من 2 روز به موعدم مونده.دیگه طاقت نداشتم بیبی زدم که خب منفی بود.از این طرف سرسینه هام کمی درد میکنه.این درد از علائم بارداریه؟ضمن اینکه نسبت به قبل که چندروز مونده به پریود عصبی میشدم این سری خیلی کمتره،ربطی داره؟
مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
من 2 روز به موعدم مونده.دیگه طاقت نداشتم بیبی زدم که خب نفی بود.از این طرف سرسینه هام کمی درد میکنه. ...
ببخشید که سوال میکنم به خاطر بچه جدا شدین؟
خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت میدونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا