2777
2789
عنوان

یعنی بازم دارم پریود میشم 😔😔

379 بازدید | 53 پست

این لکه ها چی میگن از روز نهم آی یو آی دارم 🥺🥺خدایا خسته شدم از این نشدنا ۷ساله منتظرم برای منم یه معجزه کنی منم مادر بشم بتونم خبر بارداریمو به شوهرم بدم اونم خستست چرا اگه مارو می بینی بهمون آرامش نمیدی ما هم آدمیم خب دیگه طاقت ندارم هر چی میریم جلو هیچی به هیچی یبارم حامله شدیم خورد تو ذوقمون خارج رحم شد بخاطرش دوبار لولمو عمل کردم مگه نمیگی از تو حرکت از من برکت خدایا این آی یو آیم مثبت بشه نزار ناامید بشم این چندمین باره خودت می دونی چی کشیدم التماست می کنم ایندفعه دیگه واقعا خوشحالمون کن 🙏🏻🙏🏻

خدایا به امید تو

انشاالله که باردار باشی منم منتظرم و خسته

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که باردار باشی منم منتظرم و خسته

انشاالله همه منتظرا.بچه ها من یه سوال بپرسم؟استارتر اجازه هست؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

ناراحت نباش عزیزم شاید برای لانه گزینیه استراحت کن شاید باردار باشی 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
😭😭

ول کن بابا 

مهم نباشه برات 

من که دیگه رفتم تو یه خلا 

به جهنم اصلا 

خیلیم خوبه بدون بچه زندگی

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫