2777
2789
سختت نیست من اصلا حوصله ندارم خودمو درگیر مخارج زندگی کنم اصلا نمی دونم  چقدر قسط و قرض داریم

آپ میکنم قسط و قرضارو،قبضارم تلفنی میدم،شارژ ساختمونم آپ میکنم،مواد غذایی هم میرم با بچه ها از کوروش و قصابی میخریم،لباسم که براشون میخرم،دکترم خودم میبرم،چون شوهرم واقعا نمیتونه،کارش زیاده،نمیذارمم بهم سخت بگذره هر جا گیر کنم اسنپ میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آپ میکنم قسط و قرضارو،قبضارم تلفنی میدم،شارژ ساختمونم آپ میکنم،مواد غذایی هم میرم با بچه ها از کوروش ...

خدا قوت واقعا 

من فروشگاه و دکتر بدون شوهرم نمیرم سختمه 

ولی خرید لباس تنها میرم 

قسط و قرض و قبضارم خودش سر ماه واریز میکنه

خوشحال میشم پیجم 
آپ میکنم قسط و قرضارو،قبضارم تلفنی میدم،شارژ ساختمونم آپ میکنم،مواد غذایی هم میرم با بچه ها از کوروش ...

منم دقیقا همینطور باید خودم کاراتو انجام بدم من اینطوری کردم که یه مقدار پول ماهیانه برای خودم میگیرم ازش  که برای خودم و بچه مه..یه کارتشم دستمه یه وقت اگه گفت پول قبض اینا رو بریز من می ریزم 

خدا قوت واقعا  من فروشگاه و دکتر بدون شوهرم نمیرم سختمه  ولی خرید لباس تنها میرم  ...

آره بخدا دوقلو پسر هم دارم،همش گردن خودمه،اما خب خیالم راحته که معطل شوهره نیستم لنگ بمونیم

من خودم کلا هزینه آرایشگاه ندارم همه کارامو خودم انجام میدم ولی کرمهای مراقبتی می‌خرم و لوازم آرایش کم می‌خرم ولی مارک خوب چون نباید هر آشغالی به پوستمون بزنیم همیشه مولتی ویتامین باید داشته باشم ..هزینه ی این جور چیزا میکنم تا کاشت ناخن و دکلره مو که پر از آسیبه..موهامم با رنگ فیتو خودم رنگ میکنم..همین ارایشگاه بنظرم جیب خالی کنه و پر از ضرر به مو و ناخن

منم دقیقا همینطور باید خودم کاراتو انجام بدم من اینطوری کردم که یه مقدار پول ماهیانه برای خودم میگیر ...

خوبه دیگه،زن با پول اعصابش آرومه،حداقل من اینجوری ام

آره بخدا دوقلو پسر هم دارم،همش گردن خودمه،اما خب خیالم راحته که معطل شوهره نیستم لنگ بمونیم

اگه مدیر خوبی باشید خیلی هم عالی..خدا حفظشون کنه و زندگیتون همیشه رو به راه

اون جیب منو نزنه .... پول تو چیبی پیشکش!

ایول😂😂😂

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️