منم مث خودت ولخرجم،ولی خدارو صدهزار مرتبه شکر،شوهرم اصلا براش مهم نیس،فقط میگه برا خودت بزار کنار ،اگه کم اومد بدونی یه پس اندازی داری که منم همیشه میگم باشه و نمیشه کنار بزارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه برنامه توپ تازگیا پیدا کردم و نصب کردم به اسم spending عالیه هم می تونی درآمد رو وارد کنی هم هزینه و ریز به ریز ماهیانه رو وارد کنی انگلیسیه ولی میشه به صورت فارسی هزینه ها رو دسته بندی کنی خیلییی خوبه دیگه آدم از قلم و کاغذ راحت میشه
من نمیدونم چقد خرجمه چون آرایشگاه که نمیرم مگه سالی یکی دو بار لباس و لوازم آرایش و اینام که هر وقت ...
چه خوب که شما هم هزینه گزاف آرایشگاه ندارید دوستم رفت ۸۰۰تومن داد موهای خیلی کوتاهشو دکلره و رنگ کردن اصلا هم دوست نداشت رفت باز رنگساژ کرد هم پولش هم موش رفت تازه آرایشگاه معروف مثلا