2777
2789
دقیقا..من خودم ولخرجم 

منم مث خودت ولخرجم،ولی خدارو صدهزار مرتبه شکر،شوهرم اصلا براش مهم نیس،فقط میگه برا خودت بزار کنار ،اگه کم اومد بدونی یه پس اندازی داری که منم همیشه میگم باشه و نمیشه کنار بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از کارتاش دست منه یکی دست خودش هر دو برا خونه خرج میکنیم چیزی ام بخایم میخریم برا خودمون

ماهی100 تومن هم جدا بهم میده که خرجش نمیکنم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

یه برنامه توپ تازگیا پیدا کردم و نصب کردم به اسم spending عالیه هم می تونی درآمد رو وارد کنی هم هزینه و ریز به ریز ماهیانه رو وارد کنی انگلیسیه ولی میشه به صورت فارسی هزینه ها رو دسته بندی کنی خیلییی خوبه دیگه آدم از قلم و کاغذ راحت میشه

منم مث خودت ولخرجم،ولی خدارو صدهزار مرتبه شکر،شوهرم اصلا براش مهم نیس،فقط میگه برا خودت بزار کنار ،ا ...

همیشه این باشه رو میگیم😄خداروشکر شوهرتون خوبه ...ببین این برنامه spendingخیلی خوبه برای حساب و کتاب

خانومایی که اینجان و هیچ کس هم نگفت چقد هزینه ماهیانه شه و برای چی هزینه میکنه

من نمیدونم چقد خرجمه چون آرایشگاه که نمیرم مگه سالی یکی دو بار

لباس و لوازم آرایش و اینام که هر وقت لازمم بشه که اونم باز دیر به دیر لازم میشه یه کرم پودر بخرم یه سال دارمش

کلا ولخرج نیستم و با حساب کتاب زندگی میکنم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من نمیدونم چقد خرجمه چون آرایشگاه که نمیرم مگه سالی یکی دو بار لباس و لوازم آرایش و اینام که هر وقت ...

چه خوب که شما هم هزینه گزاف آرایشگاه ندارید دوستم رفت ۸۰۰تومن داد موهای خیلی کوتاهشو دکلره و رنگ کردن اصلا هم دوست نداشت رفت باز رنگساژ کرد هم پولش هم موش رفت تازه آرایشگاه معروف مثلا