2777
2789
20

تا ۲۷سالگی دوران طلایی واسه بارداری.۲۷تا ۳۰ دوران نقره ای.۳۰ به بعدم که بارداری سخت انجام میشه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
من ی بار ای وی اف کردم دوجنین انتقال دادمم باردارنشدم  خودم سه ماه بعدطبیعی باردارشدم

خدا را شکر

💘وصله نمی شود دگر  این دوهزار و یک ترک هی همه شب بند مزن چینی دل شکسته را💘 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از آشناهای ما ۴۳ سالشه میخاد بره ای وی اف تازه ۴ تا بچه داره از شوهر دومیشم یه پسر داره که ۴ سال پیش ای وی اف کرد سه تا هم از شوهر اولش داره تو این سنم دوباره میخاد بچه بیاره اونم ای وی اف

Live the moment now✌

منم ی سال بعدازدواجم ینی ۱۸سالگی اقدام کردم واسه بارداری اماهفت سال باردارنشدم چندبارم ای یو ای وی بارای وی اف انجام دادم اماخودم طبیعی باردارشدم،الانم واسه دومی دوباره باردارنمیشم دکترم میگه دلیلش استرسه

ادمی ک از درد امپول میترسه چجوری زایمان میکنه پ؟؟؟

نگران نباش شاید اسمش ترسناک باشه ولی خودش ن ... 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
ادمی ک از درد امپول میترسه چجوری زایمان میکنه پ؟؟؟ نگران نباش شاید اسمش ترسناک باشه ولی خودش ن ...& ...

عزیزم ترس یچیز طبیعیه ممکنه همه بترسن ولی تو موقعیتش کنار میای. خاله من 2 بار زایمان کرده ولی عمرا آمپول نمیزنه

عزیزم ترس یچیز طبیعیه ممکنه همه بترسن ولی تو موقعیتش کنار میای. خاله من 2 بار زایمان کرده ولی عمرا آ ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

از بچگی آمپول زدن برام‌مسخره بود خیلی عادی آمپول میزدم... دوستام و هم مسخره میکردم وقتی میگفتن میترسیم 😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
نمیتونم اصلا قابل توصیف نیست چقدر میترسم چطور غلبه کردین به ترستون چی کار کنم بتونم؟

خب من بچه میخام هر بارم میرفتم دکتر آمپول میداد واس ای یو ای تعدادش کمتر بود ولی ای وی اف خیلی کلی آمپول زدم. خب عاشق بچم مجبورم. 

وقتی میرفتم تزریقات شوهرم کنارم بود یکی کنارت باشه ترست کمتره. واس ای وی افم نرفتم تزریقات شوهرم یاذ گرفت و میزد. ترسم کمتر شد ولی بعضی وقتا خیلی دردم میومد گریه میکردم هنوزم اونروزا یادم میاد ریه میکنم

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ از بچگی آمپول زدن برام‌مسخره بود خیلی عادی آمپول میزدم... دوستام و هم مسخره می ...

خوش بحالت چ نترس بودی. منم از بچگی میترسیدم تا الان ک 30 سالمه. والا شوهر منم میترسه مسخره نیی

خوش بحالت چ نترس بودی. منم از بچگی میترسیدم تا الان ک 30 سالمه. والا شوهر منم میترسه مسخره نیی

الهییی🌹🌹

ازش برای خودت غول ساختی... من از هرچی بترسمم انقدر امتحانش میکنم ترسم بریزه .... کلا با ترسم رو ب رو میشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب من بچه میخام هر بارم میرفتم دکتر آمپول میداد واس ای یو ای تعدادش کمتر بود ولی ای وی اف خیلی کلی آ ...

کلا من خیلی دردم میاد نمیدونم چرا به محض زدن پنبه میرم هوا خجالت میکشم شده فوبیا برامممم شوهرمو یه بار نذاشتن بیشعورا مردم وزنده شدم