2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بجای خواهر بهم راهنمایی بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 112 پست
ببین عزیزم در مورد تجربه خودم بهت بگم شوهرم اخلاق خانواده اش رو میشناخت و وقتی قرار شد باهم تو یه س ...

خب ینی نگم غر زدن میدونم بده اما بعضی وقتا خفم میکنه

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
آروم باش،خیلی پریشونی کم کم درست میشه،بشرطی ک درست رفتار کنی،اصلا نگران نباش. فکر کردی این زنها ک ...

همیشه شاد باشی و خوش گلم زندگیت شیرین و پایدار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروز پیام.میدادم بخدا بهش محبت میکنم چیزی میگیره حتی بدردنخور کلی ذوق میکنم اما اون سرد انگار منو نخ ...

سعی کن هر روز آرایش کن لباس مرتب بپوش نهار و شام و صبحونش رو آماده کن ببشتر از قبل بهش محبت کن با روشی جدیدتر برا خواب لباسای شیکتر بپوش و خودت پیش قدم شو اصلا جلوووووش گریه نکن چون ایطور نقطه ضغف میاد دستش ..همیشه محکم باش

با مهر هم گفتم اخرش هیچ انگار این مرد قلب نداره

میدونم چی میگی،ولی مردا برعکس ظاهر قوی ک دارن،تو مسایل اینجوری بشدت ترسو هستن،فکر میکنن ما زنها قصد جدا کردن اونا از خانواده سون رو داریم،در صورتیکه فقط میخوایم درکمون کنن و شان و شخصیت ما براشون پیش بقیه مهم باشه،و بهمون توجه کنن.

خب متاسفانه مردا تو این زمینه اکثرا سخت عقب میکشن و باید پوست کلفت باشی تا خودتو بهشون ثابت کنی ک بابا من فقط حمایت و درک شدنتو میخام ن جدایی شما رو 

اره میام اینجا کسیو ندارم اخه 

مثل منی☹مادرم دوره میگم غصه میخوره.خواهرام یکیشون حرفهامو به شوهرش میگه یکیش هم خودش مشکل بزرگی داره که به قدرکافی تو فشاره.واسه همین دردهامو اینجامیگم

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ببین عزیزم در مورد تجربه خودم بهت بگم شوهرم اخلاق خانواده اش رو میشناخت و وقتی قرار شد باهم تو یه س ...

دیگه تا شروع به حرف زدن میکردم میگفت تو هم مقصری. یواش یواش دیگه مقصر همه بحث ها من شدم. مثل همین قضیه انگشتر شما هم اگه پیش میومد به شوهرم گله میکردم میگفت چشمت دنبال مال بابامه

تا اینکه تو یه کانال خوندم که نباید اصلا در مورد خانواده شوهر پیشش بدگویی کرد. چون شوهرت ایرادهای خانواده اش رو میدونه و ما با بازگویی اونها فقط مایه ی خجالت شوهر میشیم. پس از اینکه شرمنده اش کردیم از دست ما ناراحت میشه. و برای اینکه خودش خجالت نکشه سعی میکنه مارو هم مقصر جلوه بده که خودش کمتر خجالت بکشه

همیشه شاد باشی و خوش گلم زندگیت شیرین و پایدار

ممنونم

آرزوی من اینه همه زنهای پاک سرزمینم شاد و خوشبخت باسن،چون لیاقتشون اینه و قدرتش رو دارن، فقط متاسفاته آنوزش ندیدیم ک با این مردای الان چجوری تا کنیم، وگرنه قدرتسم داریم لیاقتشم داریم‌

اره دیگه بسه خفت 

آفرین.خودتو کوچیک کردی فکرمیکنه کسیه واسه خودش.راستی بهش اعتماد داری؟مثلا شاید یکی زیر پاش نشسته باشه و گولش زده باشه🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
میدونم چی میگی،ولی مردا برعکس ظاهر قوی ک دارن،تو مسایل اینجوری بشدت ترسو هستن،فکر میکنن ما زنها قصد ...

سعی میکنم بی تفاوت باشم تو مسائل خونوادش مخصوصا.میخوام خودم باشم اگه منو میخواد من اینم .دیگه اشک نمیریزم .بیشتر وقتمو صرف خودم میکنم 

مثل منی☹مادرم دوره میگم غصه میخوره.خواهرام یکیشون حرفهامو به شوهرش میگه یکیش هم خودش مشکل بزرگی داره ...

خدا کنه غصه ای نداشته باشی دلت شاد شه

دیگه تا شروع به حرف زدن میکردم میگفت تو هم مقصری. یواش یواش دیگه مقصر همه بحث ها من شدم. مثل همین قض ...

من غر زدن رو گذاشتم کنار. اگه کسی ناراحتم میکرد سعی کردم همونجا جوابشو بدم. چرا باید شوهرمو اذیت کنم. مگه مسئول کارهای خانواده اش هست. اگه کسی برام قیافه میگرفت منم عین خودش رفتار میکردم تا بفهمه به شوهرم هیچی نمیگفتم. اگه کسی بهم طعنه میزد جوابشو میدادم. پیش شوهرم نم پس نمیدم.

سعی میکنم بی تفاوت باشم تو مسائل خونوادش مخصوصا.میخوام خودم باشم اگه منو میخواد من اینم .دیگه اشک نم ...

آفرین.به خودت برس و ترگل ور گل کن ولی نرو سمتش😉😁جِز بده.😉خودش میاد

دیگه تا شروع به حرف زدن میکردم میگفت تو هم مقصری. یواش یواش دیگه مقصر همه بحث ها من شدم. مثل همین قض ...

اره اما درد اصلیم خودشه چرا خودش درست نمیشه.خونوادش ب جهنم فوقش نمیرم.تا عذاب نکشم .سنگه انگار لعنتی

خدا کنه غصه ای نداشته باشی دلت شاد شه

ممنونم.همچنین شما☺