2777
2789
عنوان

کیا اندیشه زندگی میکنن بیاین لطفا

154 بازدید | 22 پست

سلام دوستان میخواستم بدونم قیمت خونه توی اندیشه چنده من توی شایت دیدم هرچقدر نقد داشته باشی میتونی بقیه ش رو وام بدی عجیب بود برام میخوام بدونم واقعیت داره؟مثلا خونه 50 متری نوشته بود 30 تومن نقد 30 تومن رهن مستاجر مثلا 60 تومن وام میخواستم بدونم میشه همچین چیزی باشه؟

عزیزم تو دیوار بزن همه قیمتی هست

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ارزون بود گرون شده الان.نقدیتو میدی....رهن هم میدی.وام هم دارن

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
هست ولی اندیشه زیاد جای خوبی نیست 

واسه زندگی کردن خودم نمیخوام میخوام سرمایه گذاری کنم آخه پول توی بانک واقعا بی ارزشه روز به روزم داره بدتر میشه شما اندیشه هستین؟واقعیت داره همچین خونه هایی هست؟

مثلا چقدر نقد میخوان؟قیمت رهن اونجاها چجوریه؟

میگم تو دیوار همه قیمتی هست...50هم رهن میدن بستگی ب متراژ دارن

واسه زندگی کردن خودم نمیخوام میخوام سرمایه گذاری کنم آخه پول توی بانک واقعا بی ارزشه روز به روزم دار ...

برای سرمایه گزاری هم زیاد جای پیشرفت نداره 

من نزدیک ب اندیشه ام 

ولی بله درست نوشته هست همچین شرایطی