2777
2789

خواهرم یه بچه با استعداد داره از همه رویگردونه از ما که خاله هاشیم خجالت میکشه خواهرم اگه یه مهمونی بگیره غوغا به پا میکنه حتی میخواد ترک تحصیل کنه خواهرم نگذاشت

اوکی شکر 

روانشناس

تو دردونه ی قلب💖 منی نه زیادی نه کمی 🎀 نور چشمای منی🥺 تو فقط مال منی 🌸رفتی تو دلم تا ابد 🔗مگه یه آدم چقد میتونه کامل باشه 😞چشات خوشکلن چقد🩷🫂دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه ... 💘https://abzarek.ir/service-p/msg/2300471🎀

مراجعه به روانپزشک 

حضور من در این سایت ، صرفا جهت شناخت خصوصیات رفتاری بانوان و یاد گرفتن چیزهایی هست که در اجتماع به ما آموزش ندادند ! لطفا قضاوت نکنید ، عمده تاپیک های بنده برای بیدار کردن افراد خواب آلود هست. لطفا محترم باشید و قبل از حرف زدن کمی تعقل کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته روانپزشک میگه دیگه نمی رم

روانپزشکا دارو میدن و با داروی جایگزین همش عوض میکنن یا دوزش رو کم‌ میکنن تا برطرفشه دکترشو عوض کنید روانپزشکای متبحرم هستن خیلی زود ازشون نتیجه گرفتن

ارزش ندارد که ادمی برای مبارزه با کوته فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد (میکل آنژ)

شايد اختلال شخصيتي هستش

چون تو اختلال شخصيتي طرف قبول نداره كه بيماره و به درمان نياز داره

بايد ببرين روانپزشك و شرح حال كامل بگيره و درمان شه

اگر انقدر مشكلش حاد هست حتي شايد واسه اوايل درمانش نياز به بستري باشه