2777
2789
عنوان

همیشه من باید گذشت کنم😭

440 بازدید | 36 پست

تو این نه سالی که ازدواج کردم همیشه هر موقع بحثی بین منو شوهرم پیش اومده فقط من بودم که سعی کردم تمومش کنم گذشت کنم و من رفتم سراغش. حالا هم تو سیکل ای یو ای هستم دیشب یه دعوای بدی کردیم و دراتاق رو رو من قفل کرد هرچی بهش گفتم درو باز کن میخوام بخوابم باز نکرد. امروزم‌کلا من این اتاق بودم شوهرم اون اتاق. ناهارم نخوردم. دلم میخواست حالا که امپول میزنم و باید ارامش داشتم باشم باهم مهربون باشیم. ولی راضی نمیشم بازم خودم برم سراغش. اگرم من نرم شوهرم هیچ وقت نمیاد سمتم. چیکار کنم؟😭 

ببخشید طولانی شد دلم خیلی پره

خدایا میشه دخترم و پسرم‌رو بهم برگردونی؟! خیلی دلتنگشونم☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه  چون ۹ سال شما رفتی سراغش،  اینکارو نکنه ... 

از اول باید سعی میکردین مشکلاتتون رو با گفت و گو حل کنین و هر کس بیشتر  مقصره در نهایت عذر خواهی کنه 

اما ایشون عادت کرده که شما رو ببخشه  و حق با اون باشه  چه خودش مقصر باشه چه شما 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
خودت بهش یاد دادی که اینطور باشه از اول نباید اینقدر بهش بها می دادی

میدونم خودم مقصرم ولی تحمل قهر موندن ندارم حتی الان که حرفای خیلی بدی بهم‌زده

خیلی ناراحت شدم ..عزیزم اخلاقتو عوض کن باهاش ..معمولی باش زیاد بهش محل نده فکر میکنه خیلی تحفه هست و خودشو میگیره ...دیگه منت کشی نکن مگه اینکه واقعا تقصیر تو باشه

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞

چرا ناهار نخوردی 

پاشو آشپزی کن به خودت برس 

اون باهات مهربون نیست 

تو با خودت مهربون باش 😡

وظیفه ات در برابر خودت و بچه آینده ات رو فراموش نکن 

حسابی به خودت برس حسودیش بشه 

طبیعیه  چون ۹ سال شما رفتی سراغش،  اینکارو نکنه ...  از اول باید سعی میکردین مشکلاتت ...

متاسفانه اصلا اهل گفتگو نیست تنها راهی که برای حل مشکلاتش بلده همین قهر کردن و در بستنه