2777
2789
عنوان

همیشه من باید گذشت کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 36 پست
میدونم خودم مقصرم ولی تحمل قهر موندن ندارم حتی الان که حرفای خیلی بدی بهم‌زده

عزیزم اینکه بخوای مسئله رو حل کنی یه حرفیه اینکه صورت مسئله رو پاک کنی یه چیز دیگه!

با خودت صادق باش دقیقا الان کدوم بیشتر اذیتت میکنه؟ خفت دلجویی کردن بی دلیل یا سردی حس قهر؟!

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۹سال این کارو انجام دادی ایشونم عادت کرده شما همیشه گذشت کنی.من خودم اگر مقصر باشم معذرت خواهی میکنم ولی اگر مقصر نباشم به هیچ عنوان پا پیش نمیزارم طرف پرو بشه.

عشق همان چیزی است که به شما این امکان را میدهد که بعد از هر سختی بارها و بارها متولد شوید.
خیلی ناراحت شدم ..عزیزم اخلاقتو عوض کن باهاش ..معمولی باش زیاد بهش محل نده فکر میکنه خیلی تحفه هست و ...

اخه این روزا خیلی برام مهمن. هفته دیگه میخواستم ای یو ای کنم کلی دارو خوردم امپول زدم نمیدونم چرا انقد نفهمه موقعیتو درک نمیکنه.

خدایا میشه دخترم و پسرم‌رو بهم برگردونی؟! خیلی دلتنگشونم☹
مثل نامزد من ،بیشعوره شوهرت ؛برو سمتش چون اگه نری الکی زندگیت خراب میشه ؛من نرفتم سمتش الان شد ۶ ماه ...

منم از این میترسم که من نرم و همه چی بدتر بشه. 

اخه این روزا خیلی برام مهمن. هفته دیگه میخواستم ای یو ای کنم کلی دارو خوردم امپول زدم نمیدونم چرا ان ...

میخوای بشین منطقی باهاش حرف بزن بگو استرس برام سمه ..و رفتارای تو زنونه هست ..مثل زنا ناز میکنی جامون عوض شده انگار من شوهر تو ام و تو زن ...شاید منطقی باهاش حرف بزنی اثر  داشته باشه

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞
منم از این میترسم که من نرم و همه چی بدتر بشه. 

شرایطت الان جوریه نیاز داری کنارت باشه؛عادی رفتار کن زندگی روزمرتو کن ؛برو غذا درست کن گشنش بشه خودش میاد

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  
خیلی ناراحت شدم ..عزیزم اخلاقتو عوض کن باهاش ..معمولی باش زیاد بهش محل نده فکر میکنه خیلی تحفه هست و ...

ابن بار که اصلا تقصیر من نیست. اتفاقا وقتی میدونم من مقصرم زود تمومش میکنم و از دلش درمیارم. ولی اون نه همیشه طلبکاره و حق به جانب. به دلم موند یه بار از دلم دربیاره و نازمو بکشه

شرایطت الان جوریه نیاز داری کنارت باشه؛عادی رفتار کن زندگی روزمرتو کن ؛برو غذا درست کن گشنش بشه خودش ...

او 

ن ناهار خورد ماکارونی داشتیم از دیروز

میخوای بشین منطقی باهاش حرف بزن بگو استرس برام سمه ..و رفتارای تو زنونه هست ..مثل زنا ناز میکنی جامو ...

بارها این حرفارو زدم ولی فایده ای نداره