2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه مشکل درد نداشته باشه. تا 22 ساعت

دلدرد باشه نمیخابه یعنی میخابه ولی پنج دقه بعد بیداره اما امروز قطره جدیدشو دادم از صب خوابه بیدار میشه شیر میخوره یه بیس دقه بیداره باز نق میزنه منم تو بغلم تکونش میدم باز میخوابه

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام
یعنی بیست ساعت در طول شبانه روز تا چن ماهگی

هر چقدر بیشتر بخوابه زودتر جون میگیره 

بعد چهل روزگی کم کم هوشیار تر میشه 

ولی حواستون به خوابش باشه اگر دو ساعت بیشتر شد دیدارش کنید شیر بدید و حتما پوشکش کثیف کرده باشه و عوض بشه

هر چقدر بیشتر بخوابه زودتر جون میگیره  بعد چهل روزگی کم کم هوشیار تر میشه  ولی حواستون ب ...

واسه شیر خودش بیدار میشه باز میخوره میخابه

خب درسته دیگه باید زیاد بخوابه

ی کم نگران شدم اخه قطره جدید بود گفتم مشکلی نباشه ممنون عزیزم

دلدرد باشه نمیخابه یعنی میخابه ولی پنج دقه بعد بیداره اما امروز قطره جدیدشو دادم از صب خوابه بیدار م ...

نه عزیزم. بذار بخوابه. اگه سیر باشه. ودلش درد نکنه. دوست داره همش بخوابه. ولی بعد از دو سه ماه. خوابش کمتر میشه

نه عزیزم. بذار بخوابه. اگه سیر باشه. ودلش درد نکنه. دوست داره همش بخوابه. ولی بعد از دو سه ماه. خواب ...

اگه دلدرد نباشه همینجور بخوابه ک عالیه