2777
2789
چقد فحش دادی این خانواده نگون بخت رو  اینقد حرص نخور حالا شما😁😁😁😁😁😁

چون میدونم چقدر بده خودم کشیدم

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اصلا با هم ارتباط نداريم ، من اخرين بار دو سه سال پيش ديدمش ، و تلفنشم ندارم

له خودش بگو بگو چرا نمیری چندروز پیش خواهرت بهش سربزنی منم استراحت کنم؟

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
له خودش بگو بگو چرا نمیری چندروز پیش خواهرت بهش سربزنی منم استراحت کنم؟

ببينيد راستش من اصلا دو ساله صداشو نشنيدم بسکه حرف نميزنم يا خونه پدر شوهرم ميريم اين ميرف اتاقش درو محکم ميبست ، ولي يکي ديگه از خواهر شوهرام که ميومد ده روز اينا با شوهرش اينجا بود بش گفتم برين خونه خواهرتون تنهاس ، ثواب داره ، فقط نگام ميکرد ، مشکلي هم باش ندارن ولي خونه ش نميرن

خب قبول نكن،دعوا كن با شوهرت...توام ب اندازه شوهرت از اون زندگى سهمى دارى و حق دارى نظر بدى روسرى ر ...

چقد با همسرم دعوا کنم ، اينکارا فقط فاصله ميندازه بينمون منم اعصابم نميکشه

خونت انگار كاروناسراست مهمون نهايت ٢هفته نه ٢ماه

همه اعضاي خانواده ام همينو ميگن انگار کاروانسراس ، خواهرم ميگه مثه زمانه پدره پدره پدربزرگمونه ، همه از روستا ميومدن خونه ش ، يکي مريض بود يکي سر کار ميرف 

همه اعضاي خانواده ام همينو ميگن انگار کاروانسراس ، خواهرم ميگه مثه زمانه پدره پدره پدربزرگمونه ، همه ...

خدايي سخته واقعا تحملت بالاست من بودم يه ناراحتي بوجود ميوردم

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم

شش سال پیش برادرشوهرم دانشجوی ارشد بود تهران. نزدیک امتحاناش ده روزی خونه ما بود. بنده خدا صبح میرفت کتابخونه تا عصر  که من معذب نباشم ولی با بچه کوچیک سختم بود. 

سال بعد با دوستاش تو سالگرد شهادت امام رضا دچار گاز گرفتگی شدن و پنج تاشون مردن.😔

گاهی میگم ایکاش بود و باز میومد خونمون میموند😔😔😔

اون مجبوره مریضه دست و بالشم بسته اس....من خودم یه شبم خونه کسی نموندم خونه کسی هم برم بدون کادو و ش ...

خب شرایط سخت ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد. ولی قرار نیست بابت اون شرایط سخت دیگران رو اذیت کنیم. من اگه جای اون آقا بودم خیلی مستقیم می گفتم که ببخشید میدونم مزاحم زندگیتون هستم. یا شوهر ایشون باید قدردان باشه نه اینکه بگه اگه سختته برو. ادم اگه زحمتی هم میده باید قدرشناس محبت باشه. شما محبت دیگران به چشمت هست. همه اینجور نیستن عزیز. اگه بود این خانوم نمیومد تاپیک بزنه. اینجور آدم ها به هوای اینکه خب برادرمه وظیفه شه مگه خونه غریبه رفتم و این حرفا طلبکارم هستن. چه خود آقا چه برادرش

همه اعضاي خانواده ام همينو ميگن انگار کاروانسراس ، خواهرم ميگه مثه زمانه پدره پدره پدربزرگمونه ، همه ...

من تو همچین شرایطی روانی میشم. چون ما اصلا عادت نداریم به اینجور معاشرت ها. دوستم مال کردستان بود. میگفت شما تهرانی ها اصلا مهمون نواز نیستین. ما یکی بیاد شهرمان خونمون نمونه بده هتل میخوایم بمیریم. گفتم والا من هم خودم کسی خونم بمونه معذب میشم هم خودم جایی بمونم. بارها هم تو فامیل شوهرم که مال شهر دیگه هستن گفتم هتل مال مسافره. دلخور شدن نداره چرا آدم هم خودشو معذب کنه هم صاحب خونه رو.

من تو همچین شرایطی روانی میشم. چون ما اصلا عادت نداریم به اینجور معاشرت ها. دوستم مال کردستان بود. م ...

اين حرفا چيه پس اين همه هتل برا چي ساخته شدن ؟ ده روز حتما بره خونه اون کردستاني ها اونام کفرشون بالا مياد