برید پیاده روی.قدم زدن هرجا تو شهرتون که خوشتون مباد،مثلا پارک.خودش خیلی روحیتون رو خوب میکنه.اصلا هرروز برید.مگه چه عیبی داره.مخصوصا برای خانم های خانه دار.برای خودتون و اندامتون هم خوبه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا عزیزم گریه نکن واسه چی چشمای خوشگلت رو خراب میکنی چی بوده که اشکت رو در اورده گلم
من پای دردو دلت هستم هرچی میخوای بگو😘
اگه قصد داری ریپلای کنی یا تو تاپیکم کامنت بذاری اول امضام رو بخون:من هیچوقت نه قضاوت میکنم، نه بی ادبی میکنم، نه توهین میکنم. پس صرفا بخاطر توهمات بی اساس یا نظر شخصیت بهم توهین نکن. من هرچیزی که بخوام شما بدونین تو این سایت میگم پس بخاطر دو خط فرهنگ و شخصیت ایجاب میکنه نیای تمام اخلاق و زندگی من رو قضاوت کنی. اینجارو جدی نگرفتم اما آدمی ام که روی توهین و تهمت و قضاوت بشدت حساسم چه در دنیای حقیقی چه دنیای مجازی. اینجا مجازی هست اما ما آدم های حقیقی هستیم و رنجیده میشیم🌺تصمیم دارم تا حد امکان دیگه جواب کامنت های حاوی توهین و تهمت و قضاوتتون نباشم پس اگر چنین کامنتی دادی و جوابت رو ندادم بدون نمیخوام ارزش خودم رو تا حد تو پایین بیارم🤗🤪
چرا عزیزم گریه نکن واسه چی چشمای خوشگلت رو خراب میکنی چی بوده که اشکت رو در اورده گلم من پای ...
مرسی گلم . هیچی من چشم انتظار برگشت اونی که دوسش دارم هستم یه ماه و چند روزه بعد تو این مدت خیلی دعا کردم ولی دعاهام برعکس گرفت کلا آنلاینه از دیروز همش میدونم که با دوستاش انقدر چت نمیکنه حتما جاگزین شدم دلم گرفت به همین دلیل . مرسی بابت حرفت لطف کردی 🌷❤
تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀