2777
2789
عنوان

مذهبیا بیاید لطفا اینجا

135 بازدید | 16 پست

لطفا کسایی که درباره نذرهای سفره و نذرهای خوراکی و هر نذری که از قدیم نقل شده و سینه به سینه گشته اطلاعاتی دارن اینجا برامون لطفا بگن

نوشتن چند دیقه وقتتون رو میگیره ولی ان شاءالله ثوابش هزاران برابر ذخیره دنیا و آخرتتون بشه

لطفا فقط کسایی که به موضوع تاپیک معتقدن و در این باره اطلاعاتی دارن مطلب بزارن . ممنون میشم از همه اونایی که به این حرفم احترام میزارن

دوستان فقط در رابطه با موضوع تاپیک مطلب بزارید

ممنون از همه کسایی که در رابطه با موضوع تدپیک منو راهنمایی و بهم کمک میکنن

یعنی از خوراکی های نذری بگیم🤔🤔

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز دیگه عید قربان هست.

میتونین برین کمیته امداد و هرقدر میتونین سهیم بشین توی قربونی کردن گوسفند برای نیازمندها

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
یعنی از خوراکی های نذری بگیم🤔🤔

آره مثلا یکیو میدونم

نون و پنیر سبزی لقمه میکنند نذر حضرت ابوالفضل علیه السلام و نذری میدن

یکی دیگه هم میدونم

نون و خرما لقمه میکنند و نذر حضرت رقیه علیهاالسلام نذری میدن و همچنین برای بانو نون پنیر سبزی هم لقمه میکنن نذری میدن واسه حاجت

من نذرسفره حضرت رقیه رو شنیدم که میگن واااقعا قبول میشه ولی تاحالا خودم اینکارونکردم اما خاله هام تن ...

کلا هر نذری که از ته دل باشه و اول برای رضای خدا باشه رد خور نداره زودی حاجت میگیری.من خودم حدیث کساء رو به نیت چندباری خوندم همشم حاجت گرفتم خدارو شکر

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
قبل از اینکه حاجت بگیرن میدن یا بعدش؟

قبلش

بنظر من اول برا نذرتو انجام بدی تا حاجت بگیری.چون خیلیارو دیدم ک نذرشونو ادا نکردن حاجت گرفتن اما نذرشونو انجام ندادنو زدن زیرش😕

کلا هر نذری که از ته دل باشه و اول برای رضایدخدا باشه رد خور نداره زودی حاجت میگیری.من خودم حدیث کسا ...

بله همینطوره..خداروشاکرم که هنوز هستن عده ای که معتقدن به بعضی چیزها😊💚

خدایاشکرت
بله همینطوره..خداروشاکرم که هنوز هستن عده ای که معتقدن به بعضی چیزها😊💚

😍

افرین موافقم👍

من خودم همیشه سعی میکنم هرچقد ک در تواتم نذر کنم که مطمعن باشم میتونم انجامش بدم.

فقط یبار نذر کردم ۲سال پیش اگ خونم جدا شه نذری غذامیدم این یساله ازش گذشته انجامش ندادم😥😥محرم امسال باید اداش کنن