2777
2789
عنوان

کیست در بارداری

127 بازدید | 9 پست

سلام دوستان شما تجربه ای ازکیست دارین تو بارداری؟دارو لازم داره؟من ی کیست ۳۷میلیمتری سمت راستم دارم بنظرتون خطرناکه؟دکترم نمیتونم برم تا هفته بعد.کمک کنید

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
نه عزیزم.هیچ خطری نداره.. منم تو بارداری داشتم که خودش خود به خود آب شد خیالت راحت 😍❤️

مرسی عزیزم بنظرت بزرگ نیس؟میترسم خیلی بزرگ شه 

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بعد از بارداری ایجاد شده مشکلی نداره و بخاطر پاره شدن فولیکول هستش و خودبخود رفع میشه

ولی اگه نوعش چیز دیگه ای باشه بسته به نوعش داره

مثلاً کیست آندومتریوما  از بین میره ولی کیست های دیگه گاهی مشکل ساز میشه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اگه بعد از بارداری ایجاد شده مشکلی نداره و بخاطر پاره شدن فولیکول هستش و خودبخود رفع میشه ولی اگه ن ...

نمیدونم مدلشو نزده ولی من زمان تخمک گذاریم سونو دادم هیچ گیستی نداشتم تو بارداری ایجاد شده من خونریزیم کزدم دوشب پیش بنظرتون واسه کیست میتونه باشه؟؟

نمیدونم مدلشو نزده ولی من زمان تخمک گذاریم سونو دادم هیچ گیستی نداشتم تو بارداری ایجاد شده من خونریز ...

اگه نداشتی قبلاً به احتمال زیاد مشکلی نیست و همون باقیمانده فولیکول هستش منم یه ۲/۵ سانتی داشتم که رفع شد

خونریزیت در چه حد بود تو سونو حرفی از هماتوم نزد؟

چون عموماً لک بینی واسه هماتوم جفت یا کمبود پروژسترون هستش که هر دوتاش هم با استراحت و شیاف برطرف میشه 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اگه نداشتی قبلاً به احتمال زیاد مشکلی نیست و همون باقیمانده فولیکول هستش منم یه ۲/۵ سانتی داشتم که ر ...

خونریزیم وحشتناک درحد پریود شایدم بیشتر رفتم درازکشیدم گفتم الان خبربده رو میده ولی گفت هردوشون زنده ان وفعال ارووووووم شدم اره ی هماتوم ۹در ۷هم دارم گفت واسه اونه خونریزیت شیاف استفاده میکنم شده لکه ولی کم خداروشکر

اگه نداشتی قبلاً به احتمال زیاد مشکلی نیست و همون باقیمانده فولیکول هستش منم یه ۲/۵ سانتی داشتم که ر ...

۳۷میلیمترم فکرکنم ۳سانته دیگه خداکنه رفع شه

خونریزیم وحشتناک درحد پریود شایدم بیشتر رفتم درازکشیدم گفتم الان خبربده رو میده ولی گفت هردوشون زنده ...

خب پس نگران نباش همه چیز خوبه خداروشکر فقط تا میتونی استراحت کن و به پهلوی چپ بخواب و پاهاتو یکم بالاتر بزار 

هم کیستت هم هماتومت هفته ات بره بالا خودبخود از بین میرن فقط تا میتونی استراحت کن زیاد حمام نرو و از دستشویی فرنگی استفاده کن گرمیجات هم نخور،شیافت رو هم سعی کن خارجی بزاری اگه لک بینی ات تموم نشد به دکترت بگو حتماً بهت آمپول پروژسترون بده

خب پس نگران نباش همه چیز خوبه خداروشکر فقط تا میتونی استراحت کن و به پهلوی چپ بخواب و پاهاتو یکم بال ...

مرسی عزززیزم چشم حتما