2777
2789

کسی تجربه کرده؟ برا مدهای چرب که ریزش زیادی هم داره

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
ماست ؟؟؟؟؟؟؟؟ باید بخوری نه بزنی چون لبنیات ویتامین بی دارند من شامپو های پرمون و بجای ماست بهت می گ ...

اره خیلیا گفتن عالیه .شامپوی پرمون چیه ؟

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماست ؟؟؟؟؟؟؟؟ باید بخوری نه بزنی چون لبنیات ویتامین بی دارند من شامپو های پرمون و بجای ماست بهت می گ ...

کدوم نوعش الان تو نت دیدم کلی تنوع داره

کدوم نوعش الان تو نت دیدم کلی تنوع داره

من سبوس برنجش و گرفتم و چایی سبزشو چون پوست سرم  چربه خیلی خوب شدم چربی سرم خیلی کم  شده و موهام دیکه نمی زیزه این خیلی مهمه تست کن ببین کدومه برات بهتر که همیشه همونو بگیری 

اره خیلیا گفتن عالیه .شامپوی پرمون چیه ؟

خانمی شامپو سره  اسمش پرمونه شامپو پرمون خیلی خیلی قبل شاید سالهای اویل 80 تلویزیون هم تبلیغ شو کرد وقتی بطری شو دیدم یادم اومده که خیلی وقته که این شامپو توی بازار است