2777
2789

سلام 🌹

در مورد سرویس کالسکه و کرییِر و صندلی ماشین سوال دارم،

خانومایی که توی سیسمونی کرییِر خریدن میخوان ببینم دقیقا کریر کجاها به دردشون خورده ؟

من خودم تصمیم دارم فقط کالسکه و صندلی ماشین بخرم چون کرییر خیلی سنگینه وزنش و ترجیح میدم بچه رو بغل کنم تا اینکه توی اون بذارم ،حالا اگه میبینید کرییر خیییلی به درد میخوره بهم بگید ممنون میشم❤️

پسرمن شیرخشکی بود همیشه تو ماشین با کرییر بود تا۷ماهگی 

مهمونی ام اکثرا میزاشتمش راحتر بودم

تازه خغذاخور شده بود میزاشتمش تو کرییر برا غذا

بعد۷اهگیم ک صندلی ماشین براش استفاده کردم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه رو تو خونه میذارم تو کریر همیشه نمیشه بغلش کرد. حالت نیمه نشسته داره خیلی خوبه

عزیزم یعنی توی خونه روی تشک نمیخوابونیش؟ همیشه توی کرییر کمرشون آسیب نمیبینه بچه ها؟ بیرون خونه چه استفاده ای داری عزیزم؟

من هنوز نگرفتم ولی یه مدل کریر خواهرم داره تبدیل به صندلی ماشین هم میشه

فک کنم با توضیحات شما گزینه مناسبی برات باشه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

واسه من هیچی اندازه کالکسه عصای دستم نشد تو صندلی ماشینم نمیشینه دیگه تو‌ماشین خودمم عقب میشینم پیشش ولی بغلم میشینه کریرم اصلااا استفاده نداشت 

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
عزیزم یعنی توی خونه روی تشک نمیخوابونیش؟ همیشه توی کرییر کمرشون آسیب نمیبینه بچه ها؟ بیرون خونه چه ا ...

نه همیشه که

بعضی وقتا ک بی قراری میکنه

چون خسته میشه همش دراز بکشه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
پسرمن شیرخشکی بود همیشه تو ماشین با کرییر بود تا۷ماهگی  مهمونی ام اکثرا میزاشتمش راحتر بودم ت ...

یعنی توی ماشین وقتی کرییر بود راحت تر بود واسه حمل بچه؟تا اینکه بغلش کنی؟ آخه کرییر خیییلی سنگین و بد جوره دست گرفتنش

بچه با بچه فرق داره 

من کریر صندلی ماشین صندلی غذا کالسکه همش استفاده شد حتی الان دو سالشه بجز کریر همه اش هنوز استفاده میشه

اما هستن کسایی که میگن بچه مون یه دقیقه هم تو صندلی ماشین یا صندلی غذا نموند

بیرون که نمیشه برد چون واقعاسنگینه،،من موقع ظرف شستن یاپخت وپزمیزارم داخل کریر،میبرم اشپزخانه پیش خودم تندتندکاراموانجام میدم ،به عنوان نی لای لای هم لستفادش کردم راضی بودم،تنهاچیزی که پشیمونم ازخریدش گهواره هستش

کالسکه خیلی مهمه حتمایدونه خوب وسبکشوبخر

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یعنی توی ماشین وقتی کرییر بود راحت تر بود واسه حمل بچه؟تا اینکه بغلش کنی؟ آخه کرییر خیییلی سنگین و ب ...

خیلی راحتره خصوصا سفر میزاری رو پات بهتر ازینه که دستت درگیر باشه وقتی خوابه کتف خودت بدن بچه خسته میشه اما تو کریر نه من ی تشک نازک با بالشتک توش گمیزاشتم تا نرمتر باشه برا خوابش

سایه بون داره روش ی پارچه نازک میندازی حشره نمیره سمتش زمستون روش پتو میندازی گرمتر میمونه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عزیزم یعنی توی خونه روی تشک نمیخوابونیش؟ همیشه توی کرییر کمرشون آسیب نمیبینه بچه ها؟ بیرون خونه چه ا ...

من داخلشو بالباس پرمیکردم بعددخملمومیذاشتم داخلش

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم