2777
2789
عنوان

خانومای بچه دار راهنمایی میخوام کمممک👋🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون که نمیشه برد چون واقعاسنگینه،،من موقع ظرف شستن یاپخت وپزمیزارم داخل کریر،میبرم اشپزخانه پیش خو ...

خوب منم همینو میگم،برای بیرون که خیلی سنگینه

برای تو خونه هم تشک و بالش پتو که همیشه بچه توش دراز کشیده، پس کریر واقعا اضافس مخصوصا که میگن تا ۶ماه استفاده میشه

خوب منم همینو میگم،برای بیرون که خیلی سنگینه برای تو خونه هم تشک و بالش پتو که همیشه بچه توش دراز ک ...

اره بیرون به هیچ وجه به دردنمیخوره من  دخترموکه میذاشتم دودستی به زوربلندش میکردم😁😁ولی به عنوان نی نی لای لای خوب بود

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من كلا كالسكه شايد ٤،٥ بار بيشتر استفاده نكردم... اونم وقتي ميخواستيم بريم پاساژي جايي توش ميزاشتم بقيه جاها با ماشين

ميرفتيم نيازي نبود

صندلي ماشين خيلي به كارم اومد وقتي خودم تنها ميخواستم برم بيرون ميزاشتم تو صندلي ميشست ولي وقتي با باباش باهم ميريم اصلا اون تو نميمونه...

كرير هم بله به نظر منم خيلي سنگينه ولي من تا ٦ ماهگي استفاده ميكردم تو هميشه تو رستوران به كارم ميومد بعضي وقتا مهمونيا