2777
2789
عنوان

پشیمونی از رهن خونمون😔بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 33 پست
استارتر بچه ت چهار دست بره و راه بیفته کارت خیلی سخت میشه همش باید مواظبش باشی نره سمت پله ها، همش ب ...

اره میگم که بی عقلی کردم گول بزرگی خونه رو خوردم پشیمون شدم

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
وای خدا سخته بغض گلومو گرفته همش.چرا از اول فکر پله ها رو نکردم اخه

تا زمانی ک بچت راه نره مشکلی نداره ک سختیش موقع چهار دستو پاشه

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سریع میتونید خونه پیدا کنید فسخ کنید دیگه ارزش نداره همش تو سختی باشی

بیشتر ناراحت پولیم که ازمون کم میکنه.البته خونه هم با پول ما سخت میدا میشه

وای خدا سخته بغض گلومو گرفته همش.چرا از اول فکر پله ها رو نکردم اخه

اگه اذیتی عوض کن چراباید بابغض زندگی کنی اما کلی ضرر داره باز باید بگردی باز کرایه اسباب کشی باز شرایط فسخ.من میخواسم فسخ کنم دیگه اونقد فک کردم پشیمون شدم

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

تازه خونه ما قسمت حال و پذیراییمونم با سه تا پله جدا شده پله های دوبلکسم چوبی و سر، من از خونه مادر شوهرمو مامانبزرگم پشتی قدیمیهاشونو آوردم جلوی جاهای خطرناک گذاشتم الان پسرم ۹ ماه و نیمشه چهار دست و پا میشه دستشم میگیره وایمیسته غصم شده یه ماه دیگه چکار کنم چون اونموقع پشتی جوابگو نیست

تا زمانی ک بچت راه نره مشکلی نداره ک سختیش موقع چهار دستو پاشه

یعنی تا قبلش عادت میکنم؟ چند ماهگی چهار دست و پا میرن؟

یعنی تا قبلش عادت میکنم؟ چند ماهگی چهار دست و پا میرن؟

بستگی داره دختر من از پنج ماه رفت بنظرم سخت نیست اونموقع هم میتون یک در کوچیک متحرک  ملامینه ک ارزونم دربیاد سفارش بدی برات بزنن واسه جلو پله ها هم بالا هم پایین

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
اره میگم که بی عقلی کردم گول بزرگی خونه رو خوردم پشیمون شدم

پله ها جوری نیس ک دستش جدا باشه؟ وسط خونه س؟ من دوتا اتاق بالا دارم ولی قبل پله ها در هست میبندم دخترم نزدیک دوسالشه کافیه این در باز باشه حواسم نباشه رفته بیخبر بالا! خطرناکه برا بچه نوپا

اگه شرایطشو داری بلند شو اشکال نداره ب نظر من امنیت بچه ت مهمتره 

حمام دسشویی چی. بخوام یه لباس عوض کنم و یا ارایش کنم باید هزار بار برم پایین و برم بالا

مگه پایین دستشویی مهمان ندارید؟ حالا تا بچت ۹ ماهش بشه که اشکال نداره خطرناک نیس خودتم به رفت و آمد عادت میکنی

مثلا میتونی یه دونه ازاین کمد باریکا که جلوش آینه داره بخری وسایل دم دستی مثل مانتو راحتی و لوازم آرایش و شلوار و روسری بذاری توش که واسه هر کار کوچیکی نخوای بری بالا

بستگی داره دختر من از پنج ماه رفت بنظرم سخت نیست اونموقع هم میتون یک در کوچیک متحرک  ملامینه ک ...

این پیشنهادم خوبه 

خواهرشوهرمنم خودش یه در متحرک گذاشت تو قسمت پله هاش دیگه بچه ش نمیرفت تو پله 

پله ها جوری نیس ک دستش جدا باشه؟ وسط خونه س؟ من دوتا اتاق بالا دارم ولی قبل پله ها در هست ...

اتاق پایین هم داری؟؟ نه وسط خونه نیست پله هاش جلو در ورودیه

مگه پایین دستشویی مهمان ندارید؟ حالا تا بچت ۹ ماهش بشه که اشکال نداره خطرناک نیس خودتم به رفت و آمد ...

اینم فکر خوبیه😘نه دسشویی مهمان نداره پایین