2777
2789
عنوان

کسی فیزیوتراپی انجان داده تا بحال

13387 بازدید | 21 پست

اومدم تایپک بزنم گفتم دیر وقته دیدم تو تایپکای بروز شده یک دقیقه پیش بودن   من ماه دیگ نوبت فیزیو دارم نمیدونم چرا میترسم احساس میکنم درد داشته باشه میشه راهنماییم کنین .عصب دستم گرفته من همش۲۳ سالمه نه زایمان کردم ن کار سنگین کردم ازالان دستام فلج شده هیچ کاری نمیتونم بکنم بعضی وقتا بحال خودم میشینم گریه میکنم واقعا سلامتی یه نعمت بزرگه قدرشو بدونین

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

سلام دوست عزیز انشالله تنتون سلامت باشه والا من دخترم رو میبردم روز های اول درد نداشت ولی جلسات که رفت بالا چون درجه دستگاه رو زیاد میکردن خیلی درد کشید من بهش داروی خواب میدادم شما بزرگ هستی به نظرم تحمل کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوار عصب عضله ک دادم ی شوک الکتریکی ضعیف بود وقتی وارد میشد احساس میکردم دستم داره فلج میشه ولی نمیشد  بد ی سوزن در اورد من فکر کردم میخواد بهم آمپول بزنه   دیدم نه چند بار زدش تو بازوم من ک انقدر از امپول میترسم تحمل کردم حالا نمیدونم جرا از اسم فیزیو میترسم   

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ممنونم ک جوابمو دادین دعا کنین واسم واقعا سخته از دستاتون درست استفاده کنین تو گوگل سرچ کنین عواملی ک باعث گرفتگی کانال کارپال میشه رو انجام ندین واقعا درد خیلی بدیه و بدتر از اینک نمیتونی بادستات کاری کنی دیگ من الان ی گاز نمیتونم تمیزکنم    

من دوسال پیش پام شکست بد باز کردن گچ میرفتم نه دردی نداره مثل ورزش هست فقط تعداد جلسات که بالا میره فشار دستگاه بیشتر میشه یکم حالت سوزن سوزن شدن داره ولی دردی نداره.ایشالا بزودی خوب خوب میشی.

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
من دوسال پیش پام شکست بد باز کردن گچ میرفتم نه دردی نداره مثل ورزش هست فقط تعداد جلسات که بالا میره ...

ممنونم همینطور 

سلام گلم خوب شدی لطفا جواب بده

سلام بله با۱۰ جلسه فیزیوتراپی همراه با لیزر خوب شدم

خودمم با روغن سیاه دانه چرب میکردم

سلام بله با۱۰ جلسه فیزیوتراپی همراه با لیزر خوب شدم خودمم با روغن سیاه دانه چرب میکردم

تاپیکت برای سال ۹۸ عه😔واقعا برای کسی که تجربه کرده درک میکنه چ عذابیه اینجوری شدن اندامای بدن 

من ی ساعت دیگه فیزیو تراپی دارم انقد دلم گرفته فقط از شب گریه کردم که خدایا کارم به عمل نکشه بدبخت نشم 

کاش منم مثل تو ی سال دیگه بیام زیر تاپیکم بنویسم که بهتر شدم 

اندازه هفت آسمون دلم گرفته 😔

تاپیکت برای سال ۹۸ عه😔واقعا برای کسی که تجربه کرده درک میکنه چ عذابیه اینجوری شدن اندامای بدن  ...

سلام عزیزم 

چطور بود فیزیوتراپی من بخاطر دیسکم ۴ جلسه رفتم دیدم فایده نداشت ول کردم دوباره دکتر جدیدم هم برام ۱۰ جلسه فیزیوتراپی‌نوشت دیروز اولین جلسه بود و واقعا شدید بود همه جام درد میکنه بدتر شدم‌حس میکنم😢

سلام عزیزم  چطور بود فیزیوتراپی من بخاطر دیسکم ۴ جلسه رفتم دیدم فایده نداشت ول کردم دوباره دکت ...

سلام عزیزم خوبی؟

ببین اصلا نگران نباش من برا پام رفتم 

تا قبل فیزیو لااقل میتونستم وایسم رو پام فشار نیارم ولی بعد فیزیو حتی نمیشد وایسم انقدر ک شدید درد میکرد و ورم کرده بود پام انگار میخواست قط بشه

همه اینا عادیه چون داره عضلاتت رو انگولک میکنه و برق وصله تا جلسه ۷ ۸ امکان داره حتی بدتر هم بشی 

نترس