2777
2789

میمونم همیشه نامزدم میگه ادم جایز الخطا هست اما اگر واقعا  همسرش رو دوست داشته باشه اتفاقی نمیوفته و اگرم افتاد باید ببخشی اما اگر دوباره تکرار شد دیگه تمومه حتی هر چی دوسش داشته باشی

با كي بچنگم 

در اصل مشكل همه اينه كه اون خانوم مقصر ميدووند واي در اصل مقصر اصلي همون تقايي كه به عنوان همسر در يك رابطه متعهد بايد ميبوده واي خيانت كرده 

من قطعا در اين شرايط از همسرم جدا ميشم چون به نظر من تصلا اون خانوم گناهي نداره يا شايدم هر زه است به من ارتباطي نداره مشكل من با همسرم كه بايد به من متعهد ميمونده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا کنار میکشم 

ولی چه یه بچه داشته باشم چ ده تا همه رو میذارم و میرم 

بچه ها رو باخودم ببرم ک اون مرد راحت بره ب کثافت کاریاش برسه؟  بچه ها تو دست و پاش نباش

انوقت من هی سگ دو بزنم شکم لجه ها رو سیر کنم در حالی ک باباشون داره ب کثافات کاریاش میرسه 

خخخخ چ جدی ام گرفتم 😂😂😂

اها 

آفتابه اسیدم هس 

تو آفتابه شم اسید میریزم دیه ش قصاصه فوقش اعدامم میکنن ولی حداقل اون دنیا  دلم خنک میشه ک اون دیگه هیچوقت نمیتونه هیچ غلطی بکنه 😂😂😂 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

وول میکنم میرم تموم.البته اکر فرض بر این باشع ک بچه نداشته باشم اما اگر بچه داشته باشم بسته به اینکه اوضاع چی باشه زندکیمو حفظ میکنم هر جور شده حالا اکر بدونم طرفم پر رو برو نمیارم اکر بدونم پشیمون میشه اینا بهش میکم فهمیدم منتی هم میذارم قهر میکنم اما فرصت حبران میدم 

میجنگم حقمو میگیرم ازش اون زنه رو اذیت میکنم میندازمش بره بعدشم خودم میرم   ولی اینا تو رویاس ...

ضعف نیست اگر بری بدون هیچی .یعنی ارامشت خیلی برای مهم تر دوتا اسکول هست