2789
عنوان

یه چیزی بینهایت آزارم میده

321 بازدید | 33 پست

قبلا تو تاپیک هام گفتم یه چیزایی. داستانش مفصله.خلاصع اش این هست که مادرشوهر و خواهرشوهرام از خانواده من خوششون نمیاد.دلسون نمیخاد ارتباط داشته باشن و کلا خودشونو بالاتر میدونن

از کم شعوری و حسادته 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

در حالی که فقط از نظر مالی بالاترن.اونم نه خیلی زیاد.هر وقتی که شوهرم اسم خانواده ام مادرم خواهر یا برادرم رو میاره و میخاد چیزی تعریف کنه اصلا محل نمیدن یا بحث رو عوض میکنن مادر شوهرم که کلا اخم میکنه و خلاصه واصح نشون میدن که خوششون نمیاد چیزی بشنون

سعی میکنم بی خیال باشم اما واقعا از درون آزارم میده.چون واقعیت این نیست.من خانواده محترم و تحصیل کرده ای دارم.خیلی احساس بدی دارم اینجور مواقع که محل نمیدن.آخه مگه کی هستن

در حالی که فقط از نظر مالی بالاترن.اونم نه خیلی زیاد.هر وقتی که شوهرم اسم خانواده ام مادرم خواهر یا ...

عزیزم داستان چیز دیگه ای هست. احتمالا از صمیمیت همسرت با خانواده شما بدشون میاد. میخوان رفت و آمدتون فقط با خودشون باشه. به همسرت بگو دوست ندارم تو جمع خانواده گیتون از خانواده من صحبت کنی. هر وقت هم مادرشوهرت داره از خودشون تعریف میکنه رفتارهای مشابه داشته باش مثلاً پاشو برو آب بخور یا خودتو با گوشیت سرگرم کن. کلاً صحبتشان برات جذاب نباشه و خسته کننده باشه. 

رو خودت هم کار کن که رفتاراشون اذیتت نکنه. بذار به حساب حسادت و عقده 

عزیزم داستان چیز دیگه ای هست. احتمالا از صمیمیت همسرت با خانواده شما بدشون میاد. میخوان رفت و آمدتون ...

اتفاقا میخوام به شوهرم بگم دیگه چیزی از خانواده ان نگه.چون بدام عذاب میشه و مدتها تو ذهنم می مونه.دقیقا همینطوره که میگی دلشون میخاد شوهرم با خانواده ام بد باشع.

پیشنهادات خوب بود فک کنم بتونم کمی حرصشون بدم

سعی میکنم بی خیال باشم اما واقعا از درون آزارم میده.چون واقعیت این نیست.من خانواده محترم و تحصیل کرد ...

شما نباید از رفتارهای متکبرانه انها تاثیر بگیرید واحساس خود کم بینی به سراغتون بیاد مهم اینه که شما خودتون وخانوادهتون و موقعیت اجتماعيتون را قبول دارید و نیازی به تایید اقوام شوهرتون ندارید و دیگه اصلا براتون مهم نیست که آنها چه فکر میکنند.