2789
عنوان

یه چیزی بینهایت آزارم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 33 پست
نرو خونشون تو هم اونارو نپسند شوهرت قبول داره این رفتارشونو؟

نمیشه که نرم.فقط یه شانس بزرگی که دارم این هست که ما یه شهر دیگه دور از خانواده هامون هستیم.و هرچند ماه یکبار میبینمشون.اما تو همون مدت کم و کوتاه هم زهرشون رو میریزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما نباید از رفتارهای متکبرانه انها تاثیر بگیرید واحساس خود کم بینی به سراغتون بیاد مهم اینه که شما ...

درسته.اما هیلی حس بدی پیدا میکنم.خانواده دوتا داماد دیگه مون اصلا ایتحوری نیستن و روابط خوب و سرشار از احترامی باهم داریم.فقط خانواده شوهرمن اینجوری ات.بعضی وقتا خیلی دلم میگیره. 

شوهر من خیلی روح بزرگی داره.میگه اگه دیگران بد بودن تو خوب باش.تو که نباید به دیگران نگاه کنی که چه رفتاری دارن.تو خودت خوب باش.اما من نمیتونم. چون اونا خیلی بدجنسن و به راحتی ادم رو ناراحت میکنن و میسوزونن.اخه مگه کی هستن

اتفاقا میخوام به شوهرم بگم دیگه چیزی از خانواده ان نگه.چون بدام عذاب میشه و مدتها تو ذهنم می مونه.دق ...

وقتی علت رفتاراشون رو میدونی، دیگه نباید اذیت بشى. به خانواده ات بسپار هیچگونه تماسی مثلاً برای احوال پرسی یا دعوت نداشته باشند.نهایتا عید دیدنی. همسرت هم گله کرد بگو خودم خواستم اینجوری آرامشمون بیشتره رفتارت هم باهاشون با احترام و رسمی باشه. اصلا صحبت اضافه و تعریف نداشته باش. رفت و آمدتون رو هم محدود کن و باهاشون سرد باش ببین مادرشوهر چجوری خودشو جمع میکنه. ولی در کنارش به خودت خیلی برس و تا میتونی به همسرت محبت کن که اگر گله گزاری کردن همسرت طرفت باشه. کلاً هم رفتارت رو انکار کن و زیر بار هیچی نرو. 

درسته.اما هیلی حس بدی پیدا میکنم.خانواده دوتا داماد دیگه مون اصلا ایتحوری نیستن و روابط خوب و سرشار ...

مقایسه نکن با این کار حال خودت را خراب میکنی  و نمی تونی از زندگیت لذت ببری تمرکزت را از روی این موضوع بردارید کاری به رفتارهای بیمار گونه اونها نداشته باش بها نده برای خودت زندگی کن ارزش و دوست داشتن خودت راوابستهه به تایید دیگران نکن. این میشه عزت نفس سالم

مقایسه نکن با این کار حال خودت را خراب میکنی  و نمی تونی از زندگیت لذت ببری تمرکزت را از روی ای ...

اوهوم.موافقم.سعی خودم رو میکنم که بهش فک نکنم‌اما گاهی خاطرات گذشته مث فیلم از جلو چشمام رد میشه و ازارم میده

وقتی علت رفتاراشون رو میدونی، دیگه نباید اذیت بشى. به خانواده ات بسپار هیچگونه تماسی مثلاً برای احوا ...

الان دیگه همنجوره.فقط عید تا عید خانواده هامون همدیگه رو میبینند.تازه اونم مادرشوهرم کاملا با رفتارش نشون میده که دلش نمیخاد بیاد خونه ما.مادر من تا سال پیش هرچند وقت یکبار با مادرشوهرم تماس میگرفت و حالش رو می‌پرسید اما مادرشوهرم حتی یکبار هم در جواب تماس نمیگرفت.منم به مامانم گفتم دیگه زنگ نزن.

اوهوم.موافقم.سعی خودم رو میکنم که بهش فک نکنم‌اما گاهی خاطرات گذشته مث فیلم از جلو چشمام رد میشه و ا ...

عزیزم اگه بتونی مادرشوهر و خواهرشوهرت را ببخشی دیگه به گذشته برنمی گردی و حالت خراب نمیشه ممکنه بخشیدن سخت باشه ولی به خدا بگو خدایا من اینها را بخشیدم تو هم برای من جبران کن و با این کار شما هم به آ رامش میرسی و دیگه به گذشته برنمی گردی ولی هر وقت این افکار به سراغت اومد مدام این جمله با خودت تکرار کن 

عزیزم اگه بتونی مادرشوهر و خواهرشوهرت را ببخشی دیگه به گذشته برنمی گردی و حالت خراب نمیشه ممکنه بخشی ...

شاید باورت نشه ولی من خیلی زود فراموش میکنم بدی های دیگران رو. توی دوران عقد خیلی بی احترامی و رفتارهای ناخوشایند دیدم اما به خاطر شوهرم گذشت کردم و رفتار خوبی باهاشون داشتم اما اینا انقدر کینه توز هستن که دیگه نمیتونم مث قبل باشم باهاشون.البته یع مدت هست که این چیزی که شما گفتی رو انجام میدم.اما دوباره با یه رفتار ناراحت کننده ای که ازشون میبینم بهم میریزم.

عزیزم اگه بتونی مادرشوهر و خواهرشوهرت را ببخشی دیگه به گذشته برنمی گردی و حالت خراب نمیشه ممکنه بخشی ...

دلم میخاد ببخشم اما وقتی اونا همیشه این رو یاداوری میکنن که از خانواده مت خوششون نمیاد واقعا برام ازار دهنده هست.همیشع تو رفتاراشون اینو نشون میدن.به خاطر همین نمیتونم فراموش کنم بدی هاشونو

شاید باورت نشه ولی من خیلی زود فراموش میکنم بدی های دیگران رو. توی دوران عقد خیلی بی احترامی و رفتار ...

عزیزم  با اقوام شوهرت خیلی ارتباط دارید یعنی در طول هفته خیلی همدیگه را میبینید