2777
2789

واقعا نمیدونم چیکار کنم

خونم نزدیک پارک هستش. خیلی خسته ام حوصله tvدیدن ندارم. اما وای از صدای آدم ها تو پارک 

یذره درک ندارن که اینا که تو این ساختمون های اطرافن میخوان بخوابم.صدای عجیب غریب . صدای ......    در میارن . استغفرالله 

برای آسایش منم دعا کنید.  

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انقد دوس دارم صدای بیرون بیاد😐😐😐😐

عزیزم صدای بیرون ی کمی . صدای داد و بیداد و بوق و موتور اصلا قشنگ نیست

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
خخخخ اسی خیلی باحالی دمت گرم گفتی استغرلله 😂😂😂😂

اخه اون نقطه چنین ها اعصبانیت زیادی توش بود 😁

خب مردم تو پارک هم تفریح و سرو صدا نکنن چیکار کنن  موقع تهیه منزل ب این نکات توجه کنید واقعا م ...

من قبلن یه جا بودم تو کوچه هم مسجد بود هم مدرسه و هم اینکه پارکم کنارم بود 

مشکل نداشتم اما 😂😂😂😂

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖