2777
2789
عنوان

واااای خدا چقدر سخته خونه نزدیک پارک . عذاب اوره

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 30 پست
خونه نزدیک مدرسه نداشتی 😖😖😖😖

وای مال ما روبروی مدرسس😭😭😭😭فردا بچم بیاد بیچارم گفتم اتاقشو فیبر بزارن و پنجرهاشم دوجداره کنم

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدای ...... یعنی چی می‌تونه باشه ؟!!🤔

صدای اون💨 نیست خیالت راحت نخود قزوینیم بخورن ملت دیگه صداش از پارک به منزل نمیره😁

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
من قبلن یه جا بودم تو کوچه هم مسجد بود هم مدرسه و هم اینکه پارکم کنارم بود  مشکل نداشتم اما 😂 ...

حتما خودت فعالی . الان تلویزیون خاموشه کولر خاموشه اهنگ پخش نمیشه صداها انگار تو خونه است 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

کوچه پشتی خونه قبلی مامانمینا یه مدرسه دخترونه بود 

ناظم پای میکروفون داد میزد فلانیا که پول کمک مدرسه رو ندادن از صف بیان بیرون دلم میخواست برم یه بایی سرش بیارم خیلی محتواش ازاردهنده بود جدا از سرو صدا 

مسافر نبودی که تشویش سوت قطارو بفهمی

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
برو خدا رو شکر کن خونه نزدیک اتوبان دو طبقه نداشتی. که کنارش ایستگاه مترو و خطی باشه😣

نههههههههه

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
کوچه پشتی خونه قبلی مامانمینا یه مدرسه دخترونه بود  ناظم پای میکروفون داد میزد فلانیا که پول ک ...

اخ اخ مدرسه هم اره . من بچه بودم نزدیک خونه مامانم اینا بود. ولی خب من متوجه نمیشدم چون خودمم مدرسه بودم 

کنار مسجد زندگی کردم کنار مدرسه هم ولی کنار یه فست فودی از همش بدتر بود 😐پسرا با موتور میومدن تا 12شب سرو صدا وایی به روزایی که فوتبال داشت 😐بوی بد سرخ کردنی و فست و فود هم که دیگه حال بهم زن شده بود 

ما قبلا خونه سازمانی بودیم تو یه محوطه بود که تقریبا یه جایی تو حاشیه بود و کلا هیچ صدایی نبود جز سگی و گربه ای و ... 

شب اولی که اسباب کشی کردیم خونه جدید محرم بود و ساختمون بغلی نذری داشتنهمش سرو صدا بود کل پنجره ها رو باز کرده بودم صداشونو بشنوم خیلی دوست داشتم صدا بیاد 

یادش بخیر 

وای مال ما روبروی مدرسس😭😭😭😭فردا بچم بیاد بیچارم گفتم اتاقشو فیبر بزارن و پنجرهاشم دوجداره کنم

اگه غیر انتفاعی باشه که جدا بیچاره ای😭 هر روز هر روز جشن و آهنگ و سر و صدا 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش