2777
2789

بچه ها همرو می نویسم مختصر سوالی داشتین بپرسین آخر جواب میدم 

من 6 ساله ازدواج کردم  بچه ندارم . خودم فوق لیسانسم شوهرم دیپلم. شرایط خانوادگیه خوبی نداشتم و ندارم و دختر خیلی حساسی هستم. قبلش سه سال عقد بودم و عاشقانه ازدواج کردیم (شایدم فرار از اون شرایط خونه)بعد از عقد رفتارای شوهرم عوض شد انگار دل سنگ شده بود بی رحم بود. بعد از یک سال بهتر شد و با وجود مشکلات مالی که داشتیم خدا کمک کرد و یه جشن عروسی گرفتیم و با هزار امید رفتیم خونمون بماند که هیچ کس کمکی نکرد و همه خودشونو عقب کشیدن و خانواده شوهرم چقدر برا جهیزیه اذیت کردن و دوباره سال اول ازدواج سال خیلی بدی بود و شوهرم با اینکه دوستم داشت باز تحت تاثیر حرفای اونا بود و اذیت شدم جدای از اون هیچ وقت شوهرم کار ثابت نداشت و همش شغل عوض میکرد همین عامل باعث شد من تو زندگیم پیشرفت نکنم. خودمم دو سه جا سر کار رفتم که همش تو زندگیمون خرج شد. بماند از سختی ها و تنهاییا که کشیدم اما خب از حق نگدریم روزای خوبم داشتیم......

به نظرم شوهرم ادم طلبکاری هست مثلا یادمه دانشجوی ارشد بودم که من نیاز به لب تاپ داشتم و چون پولی نداشتم رفتم ماشین طرفشویی رو میزیمو فروختم و با یه وام که قرار بود شوهرم بده یه لب تاپ خریدم ولی بعدش مجبور شدم با اینکه دانشجو بودم کار کنمو قسطای لبتاپمو خودم دادم. و اینکه تو دوران عقد خرج زیادی برا من نمیکرد مثلا لباس یا پول توجیبی هیچی. از مامان بابامم روم نمیشد بگیرم باز خودم یجوری جور میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق برا خانما تو جامعه الان خیلی سخته با ی دید بد نگاه میکنن.شانسیه،خیلیا بعد از طلاق کیس بسیار خوب نسیبشون میشه و بلعکس.چنتا رو میشناسم بعد طلاق شوهر خوب گیرشون اومده.مدیر عامل.مهندس.وکیل.شانسیه دیگه.

خاطرات گذشتم رو دوس دارم،کاش دوباره برمیگشتم
به نظرم شوهرم ادم طلبکاری هست مثلا یادمه دانشجوی ارشد بودم که من نیاز به لب تاپ داشتم و چون پولی ندا ...

برات پول خرج نمیکنه تا بچه نداری خودتو خلاص کن شوهر منم راضی نییت یه هزاری خرجم کنه

به نظرم شوهرم ادم طلبکاری هست مثلا یادمه دانشجوی ارشد بودم که من نیاز به لب تاپ داشتم و چون پولی ندا ...

گرونیه عزیزم ،منم پول تو جیبی از شوهرم نمیگیرم تازه هزینه های سونو بارداریم و پول دکترمو همه رو خودم میدم منتظره تشکر شوهرمم نیستم خودمم از این زندگی جدا نمیدونم ،زیاد به حرفای کلیشه ای ک حفوقتونو خرج نکنین و اینا توجه نکن 

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸

نمیخوام سرتونو درد بیارم الان شهرمو عوض کردم  اومدیم شهر شوهرم ولی من هیچ پیشرفتی تو این زندگی نمیبینم خیلی ناامیدم. هیچ وقت نتونستم رو شوهرم حساب باز کنم هیچ وقت تکیه گاه نداشتم . و باز با اینکه شوهرم 36 سالشه نه شغل اینده داری داره نه بیمه ای خیلییی نگرانم

فکر کردی مردای ذیگه گل و بلبلن.90درصدشون ازین اخلاقا دارن.ولی نشکل ما اینه که از زندگی وخوشیهای دیگران عکس میگیرین ومیشینیم فیلم کامل زندگی خودمونو میبینیم

گرونیه عزیزم ،منم پول تو جیبی از شوهرم نمیگیرم تازه هزینه های سونو بارداریم و پول دکترمو همه رو خودم ...

من اصلا پول زیاد مهم نیست عزیزم .اخلاقش اصلا خوب نیست نشد من یبار باهاش برم بیرون سر رانندگی به کسی گیر نده خسته شدم دیگه انگار دارم افسرده میشم. شوهرم عصییه دو بار یه سوالو بپرسی مسخرت میکنه

اگه داشته باشه چرا خرج میکنه ولی خیلی بی برنامس خیلی. اصلا آینده نگر نیست 

پس شرایط شوهرت زیادم بد نیست یجوری بسازش زندگیتو ،فرار راهش نیست زندگی بعده طلاق هم یه بحران وحشتناکه دوروبرم زیاد دیدم

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸