k_kosar مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 3517 عنوان کی سیم کارت همراه اول داره؟ 40 بازدید | 4 پست بچه ها من نت میگیرم تموم میشه از اعتبار پولی گوشبم کم میشه... چیکار کنم ک از اعتبار پولی گوشبم تموم نشه؟ مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺 1398/05/17 | 22:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلی۷۸ عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 2567 ینی وقتی مهلت نتت تموم شدازشارژت کم میشه 💕به آنچه امیدش رانداری،،،امیدوارترباش💕خدای مهربونم من امیدوارم به اینکه ناامیدم نمیکنی😍آهای تویی که داری امضامو میخونی الهی هرچی ازخدامیخوای زودِ زودِ زود بهت بده😊لطفایه صلواتم واسه حاجت من بفرست واگه فرستادی لایک کن😘
k_kosar مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 3517 ینی وقتی مهلت نتت تموم شدازشارژت کم میشه اره مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺
نیلی۷۸ عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 2567 خب بزن *۱۰۰*۸#تمدیدخودکارغیرفعال میشه،وقتی بسته میخری یه بسته ام رزرومیشه ک وقتی اون تموم شدفعال میشه وازشارژت کم میکنه 💕به آنچه امیدش رانداری،،،امیدوارترباش💕خدای مهربونم من امیدوارم به اینکه ناامیدم نمیکنی😍آهای تویی که داری امضامو میخونی الهی هرچی ازخدامیخوای زودِ زودِ زود بهت بده😊لطفایه صلواتم واسه حاجت من بفرست واگه فرستادی لایک کن😘
nardoon عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 7855 خوب اخرای نتت یه پیام میده که اگه نخواستی تمدیدکنی یه کدمیده برای لغوتمدید اونوارسال کن 🌿ࡐܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝߊی ܢ݆ߺࡅ߭ߊܣـ ߊܢܚࡅ߳🌿