2821
2789

سلام سلام مارم برسونید التماس دعای فرج و سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لیاقت نداشتم 

التماس دعا😭😫😭😭😫😭😭

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

من پارسال بار اولم بود 

آخییییی دلم پر میکشه براش

عزیزم حتی یه جوراب اضافه هم بارت میشه 

یه کوله ببر فقط ضروری ببر مث لباس زیر و یه مانتو سبک واسه زیر چادر 

چادر هم ملی ببر کفش هم راحت باشه 

الهی مرا  آن ده که آن به 

قبل رفتن بهم گفته بودن سرویس بهداشتی هاش شلنگ نداره حتما ببرم  ولی بیخودی بردم چون هم داشت هم تمیز بود 

لباس هم که هرچی نیازته مثل حوله مسواک صابون شامپو لباس زیر و بلوز نخی و .. 

خوراکی اصلا نبر چون بیخودیه همه چی اونجا هست اصلا نیاز نداره

حتما حتما حتما کفش باید مناسب باشه ،  چون حداقل سه چهار روز طول میکشه پیاده روی

اللهم عجل لولیک الفرج                                                

بچه ها من عاشق امام حسينيم ولي نميدونم چرا مهر اربعين برم پياده تو دلم نيس؟؟يني اصلا دعا نميكنم 

بنظرتون چرا اينطورم 😔 وقتي ميبينم مردم چجوري خودشونو ميكشن كه برن بهشون غبطه ميخورم

لطفا كمكم كنيد دوستدارم مثله كسايي باشم كه منتظره پياده روي ان وارزوشونه 

موکب هایی که ایرانی بودن خدام شیفتی کار میکنن و سرویس بهداشتی هاشونم تمیزه ولی اینم در نظر بگیر که تو اون شرایط جمعیت زیاااااد انتظار تمیزی مث خونه خودمون نبابد داشته باشیم 

اینم بگم تو نجف یه محله بود اسمشو نمیدونم در خونه هاش وا بود محله ی بالا شهرشون بود دختر بجه ها با زبون عربی میگفتن تفضل طعام و صلاه

مام رفتیم باور نمیکردم انقد مهمون نواز باشن صاحبخونه چنتا دختر داشت مث پروانه دور زوار میچرخیدن گروه ما فقط ایرانی بود تو اون جمع به خدا و به حق امام حسین انقد به ما حرمت گذاشتن که تا ابد یادم نمیره 

آخرس هم اشاره میدادن که وای فای داریم برای واتساپ و تماس با ایران 

الهی مرا  آن ده که آن به 

آخی عزیزم خوشبحالتون خیلی سفر خوبیه.تا میتونی سبک باشه وسایلت ...مسواک خمیر دندون.لباس زیر..چنتا نوار بهداشتی ببر بعضیا تو پیاده روی لک بینی دارن..زردچوبه عسل قاطی کن یه کم ببر برا تاول پا...قرص سرماخوردگی و قرصای مورد نیازت..یه لباس گرم سبک ببر چون شبا سرده یه پتوی مسافرتی..دمپایی هم ببر 

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون
بچه ها من عاشق امام حسينيم ولي نميدونم چرا مهر اربعين برم پياده تو دلم نيس؟؟يني اصلا دعا نميكنم  ...

منم مث تو بودم 

البته من یه آدم معمولی ... هستم ولی الان عاشق اینم که دوبلره برم یه شوق خاصی داره تا نری نمیدونی 

الهی مرا  آن ده که آن به 
2825
2823
2791
2779
2792