2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 24 پست
الان شرایط چطوره؟ میتونه بیاد؟

آره اومده خدارشکر آزمون داد و استخدام شد .خاستگاری هم اومده اما همینطور ک گفتم پدرو مادرم میگن فامیل فامیل

دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینو فقط یادت باشه با کسی ازدواج کن ک دوستت داره و همه جوره کنارته و درکت میکنه ..نه باکسی ک تو دستش داری ... چون من ضربه خوردم خریت کردم با کسی ازدواج کردم ک دوستش داشتم 😧

میگم اینجا چقد عروسیه و عقد و اینا هست فامیلا و دوروبریای ما اصن جرات ازدواج ندارن تو این اوضاع . اصلا یادم نمیاد اخر بار کی عروسی رفتم 😮 خوش به حالتون لاکچریا ☺

اصلللا دوسش ندارم ولی راضی نمیشن . حتی ازش چندشم میشه بهم میگن درست میشی

حداقل زندگی بیست نفر رو خوندم اینجا که شرایط تو رو دارند الان یا به طلاق فکر میکنند یا آرزوی مرگ دارند.ببخشید رک میگم ولی این چیزی هست که من از زندگیشون خوندم،نه تنها خودشون رو بدبخت کردند یه نفر دیگم رو هم بدبخت کردند،خلاصه میگم مقاومت کن

.

اینو فقط یادت باشه با کسی ازدواج کن ک دوستت داره و همه جوره کنارته و درکت میکنه ..نه باکسی ک تو دستش ...

پس چطور اومد خاستگاریت ؟

حداقل زندگی بیست نفر رو خوندم اینجا که شرایط تو رو دارند الان یا به طلاق فکر میکنند یا آرزوی مرگ دار ...

آره درست میگی شما باید مقاومت کنم . به شرطی که بتونم😔

[QUOTE=100319274]پس چطور اومد خاستگاریت ؟[/QUبرا فرار از عشق سابقش برا اینکه با اون نامزد کنه هنوز ک هنوزه فراموشش نکرده حتی براش گریه هم میکنه .. بابای دختره بهش جواب رد داد همو الانم میخان اون دوتا بچه داره 

2829
2828
2791
2779
2792