2777
2789
عنوان

ازدواج

366 بازدید | 24 پست

من با پسری ۷ ساله دوستم . خیلی همو دوس داریم خوشی ها و غم های زیادی رو گذرونیدم واقعا بهم عادت کردیم .اما یه خاستگار دارم ک همه میگن اینو بگیر چون فامیله من چیکارکنم؟ اصلا بهش علاقه ندارم . 

دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همرو چیکار داری مگه خودت باهاش زندگی نمیکنی؟😐

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
خب چرا دوس پسرت نمیاد خاستگاری

اومده خاستگاری اما میگن اینا ب ما نمیخورن 😔😔😔😔 میگن فامیل بهتره

با تجربه ای که از نی نی سایت کسب کردم باید بهت بگم اگه جواب خواستگارتو بدی پشیمون میشی،بعد میای تاپیک میزنی شوهرم خوبه ولی من دوستش ندارم، 

یا تاپیک میزنی قهرم خونه بابامم چون شوهرم بهم گفته بالای چشمت ابروه

حداقل درباره شرایط شون میگفتی تا نظربدیم

شرایط پسر عموم خوبه اما ملاکای منو نداره .فقط پول داره ماشین خونه اخلاقش بد نیس همه میگن عروس دوردونهشون میشی . از بچگی هم دوسم داشته .

اما عشقم از همه لحاظ خوبه کارمنده نماز خونه اخلاقش بیسته اما متاسفانه پدرشون معتاده😔البته مرد قدیمه دیگه نزدیک ۶۵ سال داره

دقیقا این 7 سال چیکار کردید؟چرا انقدر طول کشیده و دوست پسرت پا پیش نزاشته

بچه بودیم این ۷ سال . نه من دانشگاه رفته بودم نه ایشون کارو شغل داشت

با تجربه ای که از نی نی سایت کسب کردم باید بهت بگم اگه جواب خواستگارتو بدی پشیمون میشی،بعد میا ...

اصلللا دوسش ندارم ولی راضی نمیشن . حتی ازش چندشم میشه بهم میگن درست میشی