2777
2789

قصد توهین به کسی رو ندارم منتها یه چیزایی ادم تو جامعه میبینه که واقعا جای تاسف داره...خانومایی که با پیش اومدن کوچکترین مشکلی میگن "لیاقت من خیلی بیشتر از ایناس و طلاق و مهریه و تمام"...مهریه رو یه جا میگیرن کم کم 100 میلیون...بعدشم اقایون دنبال خانومایین که همچین پولی گیرشون اومده. و ازشون خاستگاری میکنن بخاطر پول...جالبه که این خانوما همه این چیزارو میبینن ولی کیف میکنن ازین خاستگارا...چرا وقتی میدونن بخاطر پول میخوانشون بازم خوشحالن و قبول میکنن..مردا چرا فقط دنبال پولن...کی اینقد عوض شدن ادما؟؟؟

امروز خانومی رو دیدم که خوشحال بود ازینکه قراره 400 میلیون بگیره و طلاق ...جالتر این بود که اطرافیان تحسینش میکردن که حالا ببین با این پولی که دستت اومده چه خواستگارا و موقعیتای توپی بیاد سراغت.. و اونم خوشحال این قضیه😕😕😕😕

ادمایی که همه هدفشون لاس زدن با جنس مخالف باشه احمقن و از احمق هیچ جیز بعید نیست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زن دایی من اینجوری کرد، تمام زندگی داییمو گرفت یک چمدون بهش داد از خونه پرتش کرد بيرون بعد سی سال زندگی 😐

زن داییم هم سریع رفت یه شوهر توپ و پولدار گرفت 😯

اما....... 😏😏😏😏😏

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بخدا

انقد الان تو جامعه مساله اول همه پول شده ک دیگه ب هیچی فک نمیکنن

اللّهم عجّل لولیک الفرج

Wow. عجب موضوع خفنیه بابا....ملت چقد به فاک رفتن که یه کسی رو بی چاره می کنن که به پول برسن و از اونور برن سمت یکی دیگه....ولی حالا هم که فک می کنم این موضوع زیاد هم جدید نیست

بخدا انقد الان تو جامعه مساله اول همه پول شده ک دیگه ب هیچی فک نمیکنن

اونکه آره، اما به نظرم بیشتر مردم بد ذات شدن که به هم رحم نمی‌کنند 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
زن دایی من اینجوری کرد، تمام زندگی داییمو گرفت یک چمدون بهش داد از خونه پرتش کرد بيرون بعد سی سال زن ...

یعنی واقعا راست میگی😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮