2777
2789
عنوان

ازدواج باکسی که بهش علاقه نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 5229 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا وقتی فکرشو میکنم بخواد مثلا یه روزی شوهرم بشه و مثلا بهم دست بزنه ازش متنفر میشم گریم میگیره

اینکار را نکن 

منم به اجبار خانواده  و فامیل با پسر عمه ام ازدواج کردم، ایشون از همه نظر ایده آل هستن،شغل درآمد رفتار 

ولی من چندشم میشد،حتی تصور اینکه بخواد با من همبستر بشه دیووونه ام میکرد، اون موقع ۱۴سالم بود الان ۲۰سالمه ،نه تنها در این سالها عادت نکردم بلکه روز به روز بدتر میشه

به روز فکر نکن ،به شبهایی فکر کن که تا صبح نفسش میخوره به صورتت 

من به مرگ میرسم ،وقتی مجبورم ازش تمکین کنم

هر چند اون بهترین ولی ته دلم غوغاست 

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

ببین من طبق تجربه ی خودم میگم

وقتی کسی رو دوست نداری خود شخصو

هیچ چیز جای اون عشق رو نمیگیره ممکنه بری تو زندگی و انقدر برات ارامش و رفاه فراهم کنه که دوسش داشته باشی

ولی بنظر من مهم اینه ک ادم چقدر اخلاق و روحیات و قیافه طرف ب دلش باشه 

در مورد خواستگارت ک دوسش داری

هرگز با خانوادت نجنگ تا راضی شون کنی

وقتی میری سر خونه زندگیت ی جاهایی دوست داری پدر شوهر داشته باشی ی جاهایی دلت میخواد با خانواده شوهرت باشی الان برات مهم نیست ولی بنظر من خانواده خیلی مهمه

درسته ک اون بنده خدا گناهی نداره اما وقتی خانوادت راضی نیستن بزار با دل خوش بری سر زندگیت 

دقیقا همینطوره اعتماد خیییلیییی مهمه . من همیشه توی دعاهام ازخدا میخوام همسری نصیبم بشه که اعتماد و ...

آرزوی موفقیت و خوشبختی میکنم برات خاهری با خانواده ات بیشتر با دلیل و منطق صحبت کن. 

فعلا با هیچکدوم ازدواج نکن از طرز صحبتت کاملا مشخصه که هنوز به بلوغ فکری نرسیدی 

آره شاید واقعا همینطور باشه

دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊
ببین من طبق تجربه ی خودم میگم وقتی کسی رو دوست نداری خود شخصو هیچ چیز جای اون عشق رو نمیگیره ممکنه ...

نه باهاشون نمیجنگم ولی میترسم یکککک عمممر حسرتش توی دلم بمونه .

جسمم توی خونه یکی دیگه و دلم پیش کس دیگه اینم خیانت محسوب میشه و دوست ندارم همچین اتفاقی بیوفته

اینکار را نکن  منم به اجبار خانواده  و فامیل با پسر عمه ام ازدواج کردم، ایشون از همه نظر ...

منم از همینا بدم میاد 😣😔😔😔 

مخصوصا وقتی یاد اندام ظریف و لاغرش میوفتم حس میکنم دختره😣😣😣😣 تازه سفیدم هست کمرش از منم باریکتره .😂😣😣😣😣😣 شاید بهم بخندین ولی واقعا بدم میاد چندشم میشه 

منم از همینا بدم میاد 😣😔😔😔  مخصوصا وقتی یاد اندام ظریف و لاغرش میوفتم حس میکنم دختره😣😣😣 ...

وای 

دیووونه   به چه چیزهایی توجه کردی

برا من دو برابر  خودم هیکل داره، ولی روی هم رفته اگه دلت نیست نرو 

، دل خیلی مهمه ،اگه نتونیم با دلت کنار بیای زندگی ات مثل من جهنمه،دنیا را با همه زیبایی هاش میاره بالا اما انگار جهنمی

مثل من نشو، از اول رابطه که نفسش بهم میخوره تا آخرش فقط اشک میریزم ،با تمام محبت هایی که میکنه، دست خودم نیست

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
دقیقا وقتی فکرشو میکنم بخواد مثلا یه روزی شوهرم بشه و مثلا بهم دست بزنه ازش متنفر میشم گریم میگیره

در این حد نفرت هیچوقت عوض نمیشه.بقیه درسته خوبیه شمارو میخان اما اونا ظاهر قضیرو میبینن از ته دلتون خبر ندارن.من خودم سنتی ازدواج کردم الان تقریبا ۷ ساله.اوایل شوهرم بود اما الان با تمتم وجود میپرستمش واقعا عشق بعد ازدواج بود واسه من.چه بسا ممکنه اون کسی که دوسش داری هم بعدها دلخورت کنه.اما مرد و زن هر دوتا تا زیر یه سقف نرن خلقیاتشون قابل تشخیص نمیشه.تو نامزدی و دوستی همه عاشقن و حرفای قشنگ میزنن.مهم بعد ازدواج.امیدوارم هر چی خیر هست خدا جلوت دربیاره.

با هیچ کدوم ازدواج نکن. الان سن شما  کمه و وقت هست که خاستگار بهتری داشته باشی. اونی که پدرش معتاده هرچند که بگی به پسرش مربوط نیست ولی روی زندگی شما قطعا تاثیر داره. و به نظر من مورد مناسبی نیست. باز هم صبر کن سنت بیشتر بشه و پخته تر تصمیم بگیری

با هیچ کدوم ازدواج نکن. الان سن شما  کمه و وقت هست که خاستگار بهتری داشته باشی. اونی که پدرش مع ...

اعتیادشون جوری نیس ک روی زندگیش تاثیر بذاره و گوشه گیر باشن ولی خب بازم اعتیاده دیگه 

در این حد نفرت هیچوقت عوض نمیشه.بقیه درسته خوبیه شمارو میخان اما اونا ظاهر قضیرو میبینن از ته دلتون ...

بله خیلیا میگن عشق،  بعد ازدواج ب وجود میاد نگران نباش . ولی این حرف برای همه نیست

اعتیادشون جوری نیس ک روی زندگیش تاثیر بذاره و گوشه گیر باشن ولی خب بازم اعتیاده دیگه 

بیشتر فکر کن. تمام اون چیزایی که الان فکر میکنی مشکلی نیست و خیلی کوچیکه ممکنه بعد از ازدواج بشه یه غول بزرگ و زندگیت نابود کنه. خانواده تو ازدواج خیییییییییییییییییلی مهمه. بیشتر از اون که فکرش بکنی. خانواده شناسنامه هر فرده. سنی نداری حیفه. ایشالا خوشبخت بشی