2777
2789
عنوان

دختر خاله زشتشم میاد ای خدااا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 57 پست
چرا فکر می کنید مردا ناقص العقل هستن ؟ چرا نباید بدون زنش جایی بره ؟  خوب استارتر خودش نمی خوا ...

ادم وقتی متاهل میشه باید خیلی چیزارو قیدشو بزنه تفریح کنه ولی نه لا ادم مورد دار اگه پسرخاله این خانم عکس لخت براش میفرستاد شوهرش میزاشت بره بیرون باهاش ایا؟ خودتو یه لحظه جای این خانم بزار

ادم وقتی متاهل میشه باید خیلی چیزارو قیدشو بزنه تفریح کنه ولی نه لا ادم مورد دار اگه پسرخاله این خان ...

تو کامنتم نوشتم که اتفاق مشابه و تجربه کردم 

نه به این شدت اما تجربه کردم 

شوهره مگه خواسته اون دختر بیاد ؟شوهرش که برخورد مناسب و داشته پس نباید ترسی وجود داشته باشه . 

این خانم نمی تونه درسش و بزاره کنار و همراه شوهرش بشه مقصر شوهرش نیست !  

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کامنتم نوشتم که اتفاق مشابه و تجربه کردم  نه به این شدت اما تجربه کردم   شوهره م ...

چرا مقصر شوهرشه که داره میره جایی که اون زن هست وقتی حساسیت خانمشو میبینه مطمعن باش تو اگه زنی برای شوهرت هنچین عکسی میفرستاد عمرا میزاشتی شوهرت اون زنو ببینه پس بیخودی روشنفکر بازی درنیار برای مردم 

چرا مقصر شوهرشه که داره میره جایی که اون زن هست وقتی حساسیت خانمشو میبینه مطمعن باش تو اگه زنی برای ...

الهی دلم برات سوخت از بس شوهرت چشمش به این و اونه تو ترسیدی به استارتر هم نسخه زندگی خودت و تجویز می کنی شوهر استارتر مردونگی خودش و ثابت کرده 

در ضمن روشنفکر بودن هم فحش نیست خیلی خوبه آدم مثل تو امل نباشه 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

الهی دلم برات سوخت از بس شوهرت چشمش به این و اونه تو ترسیدی به استارتر هم نسخه زندگی خودت و تجویز می ...

امل تویی بدبخت که مجبوری شوهرتو تحمل کنی فعلا که شوهر تو همچین کاری کرده شوهر من مثل شوهر تو نیست همینجوری خاک برسر بمون من نگفتم روشنفکر فشه فش خلقت رن ضعیفو بدبختی مثل تو

وقتی هیچکاری نمیشه کرد همه راه هارو ب رویه خودت بستی تاپیک میزنی راه حل میخوای؟

یا برو باهاش 

یا یه کاری کن منصرف شه نره وقتی تو نمیخوای بری چ دلیلی داره بره اصن 

یا اینکه مجبوری اعتماد کنی بهش

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

به نظر من اولا به شوهرت هیچ گیری نده ،هیچی ام نباید بگی،واقعا هر حرفی به  شوهرت بزنی زشته، بعدم باهاش نرو ،بری مثلا چی میخوای بری نگهبان شوهرت باشی،اگه شوهرت اهل این جور کارا نباشه چه تو باشی چه نباشی هیچی نمیشه،فقط به شوهرت بگو  ،من فکر کردم بهت اعتماد دارم تنها برو خدا به همرات

اینقدر باید سیاست داشته باشه زن ک کاریو ک بخاد انجام بده.من بشوهرم بگم ختم نزدکترین ادمم نره نمیره.....بحرفم گوش میده چون بعش ثابت شده ..اسی جان شوهرتو بایدبلد باشی....خیلی خیلیی قلقش باید دستت بیاد..یکاری کن بدون اینکه بگی بهش نرووووو بمون پیشم .خودش ب این نتیجه برسه😁

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔