2777
2789
عنوان

نمیتونم به شوهرم بگم دلم و شکسته

383 بازدید | 28 پست

بچه ها شاید منو بشناسید 

من ازدواج دومم هستش یکساله ازدواج کردم شوهرم خداروشکر خیلی خوبه و مهربونه شکر خدا زندگیمم آرومه 

فقط دو مورد هست که نمیتونم به شوهرم بگم 

اول اینکه زیادی سرش تو گوشیه 

دوم اینکه بعضی وقتها یه حرفایی میزنه دلم و میشکنه منم میرم یه جای خلوت کلی گریه میکنم میدونم نمیدونه ولی باهاشرودروایسی 

چیکار کنم 

مخصوصا در مورد گوشیش😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه گوشی. وقت بزار مثلا بگو نیم ساعت من نیم ساعت گوشی.بزن به شوخی بگو حوصلم سرمیره.خودتم گوشی دست ...

من خودم وقتی میاد کلا در خدمتشم 

متاسفانه وابستگی داره دست خودش نیست 

خدا بهم صبر بده فقط 

خوب برو راحت باهاش صحبت کن اینجوری ه هی بریزی تو خودت و بریزی تو‌خودت چه فایده ای واسه زندگیت داره؟

حداقل بزار بدونه چه چیزایی تو رو ناراحت میکنه

اون هم شاید ندونه تو ناراحت میشی و اگه بدونه بیشتر رعایت کنه ولی وقتی نگی علم غیب نداره که بفهمه

یاد بگیرین راجع به همه چیز با هم در ارامش صحبت کنین و به دنبال راه حل باشین وگرنه همین چیزای کوچک یه روز یه کوه میشه زندگیتونو به آتیش میکشه

دستمو ول نکن🤲🏻
تو یه فرصت مناسب در غالب درد ودل کردن بهش بگو حتما وگرنه ذهنت درگیر این موضوعات میمونه همیشه

راست میگی بخدا 

دیشب هر چی بهم گفت عزیزم چته چرا تو فکری چیزی نگفتم فقط گفتم سرم درد میکنه

همه همينن عزيزم حالا باز گير بدي ٤ تا حرف بارت ميكنه ديگه روش باز ميشه 

به زبون خوش بگو تيكه يا دعوا راه ننداز 

چرا جدا شدي البته منم دارم جدا ميشم براي همين ميپرسم چند سال بعدش ازدواج كردي

hair coloris ~ hair keratin 
خوب برو راحت باهاش صحبت کن اینجوری ه هی بریزی تو خودت و بریزی تو‌خودت چه فایده ای واسه زندگیت د ...

حتما امروز بهش میگم 

راستش خیلی براش احترام قائلم نمیخوام خدای نکرده فکر کنه ذهنم خرابه و الکی درگیرم ولی خداییش دلم شکست 

خب بعش بگو نزار تو دلت بمونه

البته ن با ذعوا

من ك تا ناراحتشم ميگم دوست ندارم ازش كينه ب دلم بمونه 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
من خودم وقتی میاد کلا در خدمتشم  متاسفانه وابستگی داره دست خودش نیست  خدا بهم صبر بده فق ...

چرا سرشو گرم نمیکنی?شوهرمنم همیته حتی سفره میندازمدوساعت صداش میکنم تا بیاد بیرون از گوشی بشینه وقتی شام تموم میشه من میرم پی ظرفا تاهم اون استراحت کنه با گوشیشم ور بره هم من کارمو کرده باشم تموم شد میرم سراغش میگم گوشیتو بزار کنار دیگه نوبت منه ،میزارم کنار بعد میگم دیگه چه خبر. امروز کیو دیدی چیکار کردی یکم حرف میزتیم بعد دنبال فیلم میگیردیم باهم ببینیم و ...

برسه روزی که منم تیکر بزنم