2777
2789
عنوان

نمیتونم به شوهرم بگم دلم و شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 28 پست

شوهر من ۲۴ ساعت گوشی دستشه بازی میکنه گوشیو بگیرم ps4 میشینه. عادت کردم خودمم کلی باهاش میشینم دو نفری بازی میکنم.‌بعد بازیشم یسره بچرو بغل میکنه عشق و عشق بازی باهم. اتفاقا من خوشحال میشم میگم تو محیط خونه ارامش داره بزار خوش باشه

همه همينن عزيزم حالا باز گير بدي ٤ تا حرف بارت ميكنه ديگه روش باز ميشه  به زبون خوش بگو ت ...

دلیل طلاق نمیشه اینجا بگم فقط اینکه هیچ زنی بدون دلیل آشیانه شو خراب نمیکنه 

3 سال بود جدا شده بودم 94 جدا شدم

پارسالم ازدواج کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سرشو گرم نمیکنی?شوهرمنم همیته حتی سفره میندازمدوساعت صداش میکنم تا بیاد بیرون از گوشی بشینه وقتی ...

من همین کار رو انجام دادم 

مثلا داریم سریال می بینیم یهو وسطش حوصلش سر میره گوشی دست میگیره 

خودم و میزنم به بیخیالی هم فایده نداره

من همین کار رو انجام دادم  مثلا داریم سریال می بینیم یهو وسطش حوصلش سر میره گوشی دست میگیره&nb ...

سرشو گرم کن جذای تر از گوشی باشی براش ناراحتیم بهش بگو اونجوری که هست تو یه موقعیت متاسب که قبل از چیزی ماراحت نیست بگو که دلخوری و میخوای بهش نزدیک تر بشی بگو چقد دوستش داری از صبح منتظری که بیاد خونه دلت برات تنگ میشه

برسه روزی که منم تیکر بزنم
من خودم وقتی میاد کلا در خدمتشم  متاسفانه وابستگی داره دست خودش نیست  خدا بهم صبر بده فق ...

شوهرمنم همینجوری بود خیلی ناراحت بودم خواهرم گفت اصلابهش گیر نده از سرکارمیاد دلش میخواد اخبارببینه جوک ببینه.الان ۳سال ازازدواجم میگذره دیگه خودم گوشیو میدم دستش میگم نگاه کن

شوهرمنم همینجوری بود خیلی ناراحت بودم خواهرم گفت اصلابهش گیر نده از سرکارمیاد دلش میخواد اخبارببینه ...

منم حق میدم گاهی اوقات 

ولی مثلا شب موقع پخش سریال یهو ول میکنه میره اتاق اینستا گرام 

خودم 32  شوهرم 41  نظامیه از صبح میره 4 میاد

عزیزم منم فکر کردم که بخاطر طلاق،اعتماد بنفستو از دست دادی و از ترس کوتاه میای.خدارو شکر که اشتباه بود فکرم.پس کارت راحته،براحتی باهاش حرف بزن

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
منم حق میدم گاهی اوقات  ولی مثلا شب موقع پخش سریال یهو ول میکنه میره اتاق اینستا گرام

عزیزم شاید واقعا سریال دوست نداره، به احترام شما اولش میشینه و تماشا میکنه، حساس نباشید، من خودم چند سال هست هیچ سریالی نگاه نمیکنم دوست ندارم... سر چیزای الکی گیر به هم ندید ، گاهی اوقات ادم یه چیزی میگه بعدا پشیمون میشه، این مورد به نظر من اشکالی نداره...